שאלה חושבה בנוגע לאימורן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חושבה בנוגע לאימורן
    גלי
    28/09/2010

האם יש בעיה לעשות טיפולי לייזר להורדת שיער אם אני נוטלת אימורן כי הבנתי שכשנוטלים סטרואידים לא ניתן לבצע טיפול מסוג זה כך לפחות נאמר לי במכוניי הלייזר למינייהם.
    האם העובדה שאני נוטלת אימורן עלולה להקשות עליי להיכנס להריון??
    דבר אחרון לא קשור לאימורן- האם שפעת חולפת או סתם חום שנובע מצינון או כל דבר אחר עלולה לגרום להחמרה לא רק בתקופת המחלה אלא לאורך זמן זאת אומרת לדרדר את המיאסטניה??
    תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חושבה בנוגע לאימורן

הוספת תגובה

• בנוגע ל-

ד''ר אמיר דורי
    28/09/2010

טיפולי לייזר להורדת שיער...
    - לא ידוע לי על בעיה שכזאת עם טיפולי ליזר במטופלים באימורן. בכל אופן, אם הרופא שמפקח על השירות מציין זאת, יש להתחשב בכך.

לשאלתך: האם העובדה שאני נוטלת אימורן עלולה להקשות עליי להיכנס להריון??
    - ככול הנראה – לא.

לשאלתך: האם שפעת חולפת או סתם חום שנובע מצינון או כל דבר אחר עלולה לגרום להחמרה לא רק בתקופת המחלה אלא לאורך זמן זאת אומרת לדרדר את המיאסטניה??
    - כל מחלה זיהומית/מחלת חום יכולה לגרום להחמרה בסימפטומים של מיאסטניה, כלומר להתגברות חולשת השרירים. לעיתים, במקביל להחלמה מהמחלה הזיהומית גם חולשת השרירים חולפת. במיקרים אחרים, המצב אכן יכול "לדרדר" את המיאסטניה וצריך לטפל בזה כדי שההתדרדרות לא תמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו