מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מביש ומבזה את הפורוםנעמי01/10/2010
ממש נדהמתי בשיטוטי בפורום מקביל לקרוא את הדברים המצב מפי מנהל בפורום זה. האם זה מקרה בו הנחתום מעיד "לשלילה" על עיסתו?
קיבלתי אישור ממנהל BeOK לרשום בתוכן הפרטים האישיים שלי את דוא"ל קבוצת התמיכה באינטרנט ומספר טלפון, מה שאסור לי להכניס בתוך תוכן תשובה לשאלה.
הכנסתי את הפרטים שאושרו לי בקטע של הפרטים האישיים שלי והוספתי שאני מנהל גם קבוצת תמיכה באתר תפוז. הקטע הזה נמחק בטענה שזה עלול לגרום לעזיבת משתתפים מהפורום לכוון תפוז שהם "המתחרים" שלהם.
כמו שאני חוזר ואומר, הם לא מתחשבים עם החולים ועם צרכייהם, הם חושבים אך ורק על מספר הכניסות לפורום.
בינתיים (למרות שאני מופיע כמנהל באתר) איני מסוגל להיכנס ולענות על שאלות חולים וכאשר אני מנסה לתת תשובה לשאלה אני נתקל בהודעה שאיני מורשה להיכנס לפורום עקב אי עמידה בתנאי ההסכם. . . . . מוזרות דרכי (האל) מנהלי הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תמיד הכול נראה כפי שהוא נראה...
עליסה01/10/2010שלום נעמי,
כמי שרואה חשיבות רבה לקיומם של שני הפורומים, בקידום הטיפול בחולי מיאסטניה, וכמי ששמחה לראות את משה פיק חוזר להיות שותף פעיל בפורום אותו הקים,( כפורום התמיכה הראשון לחולי מיאסטניה בארץ), וכאחד האנשים שתרם רבות לרווחתם של חולים רבים, קראתי בצער את דברייך.
ראשית, נשמח מאוד אם לא רק "תשוטטי" אלא תצטרפי לדיונים שלנו בקומונות תפוז.
שנית, לפעמים כשרואים "חצי תמונה" לעיתים לא רואים את התמונה השלמה.
ואכן, היו חילוקי דיעות בעבר, בין משה פיק לאתר BeOK ואני תקווה שהם הגיעו לסופם, כי מאוד חבל שכך, מכל בחינה שהיא.
הסיפור הקצר הבא, יבהיר לך את כוונתי שלא תמיד הכול נראה כפי שהוא נראה, כשלא יודעים את כל התמונה:
אישה עיוורת בשם דולי, נהגה לטוס באופן קבוע מדלאס לטקסס, וכבר הכירה היטב את כל הטייסים בקו. באחד הימים, הייתה חניית ביניים בלתי צפויה, והטייס ניגש אל דולי ואמר לה, שהם צפויים להיות שם שעה ארוכה ואולי היא רוצה לרדת מהמטוס ולחלץ רגליים.
דולי אמרה שלא, אבל במחשבה שנייה היא מאוד תשמח אם הוא ייקח את בובי, כלב הנחייה שלה לסיבוב.
הטייס הסכים בשמחה, וכל האנשים שהיו על המטוס, ראו איש עם מדים של טייס, משקפי שמש, וכלב נחייה יורד מהמטוס.
כולם מיהרו להתקשר לחברת התעופה וביקשו לעבור לטיסה במטוס אחר...
וכן בהחלט אפשר שיהיה למישהו הערכה, ורצון להיות שותף במקום מסויים, אבל גם ביקורת, יש לקוות בונה.
גם אני כרופאה, שמחה מאוד להיות חלק מהממסד הרפואי ושותפה להישגים המרשימים של הרפואה המודרנית, אך יחד עם זאת גם מודעת לבעיות לא פשוטות שקיימות ודורשות תיקון, ומנסה לעשות כמיטב יכולתי כדי לתרום את חלקי לתיקונן.
אין שחור ולבן בשום מקום.
מקווה שתוכלי להפיק תועלת משני הפורומים, ולהפוך להיות שותפה פעילה בפעילותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר בין הסיפור להשמצת פורום זה
נעמי01/10/2010ע"י אחד ממנהליו? הקביעה שבפורום זה המטרה הי א רק מספר כניסות ואין התעניינות בחולים? איפה ההיקש?זה לזרוק אבן לבאר ששותים ממנה? אני ממש לא מבינה את הלוגוקה מאחורי דבריך.בענין זה.בעיני זה נורא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי
מיכל01/10/2010איזה חלק בדיוק מבזה ומבייש?
נאמרו הדברים המדיוקים ולאשורם.
ואם יש לך בעיה אם אי אלו מהדברים. תכתבי בדיוק מה ואולי יוכלו להסביר לך.
ואם ההית הולכת קצת אחרונית עם כל הכתובים אולי ההית מבינה יותר את הלך הדברים.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לכתוב
נעמי01/10/2010ממה שכתבתי אולי לא היתה ברורה ההפרדה בין מה שאני כתבתי ומה שכתב מר פיק בקומונת תפוז.
כל הטקסט מהקטע השני ואילך בהודעתי נכתב על ידו בתפוז,,ועל כך יצא כעסי
נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל לכעוס
ערן משה01/10/2010היו מספיק כעסים בנושא הזה מכאן ומכאן ואין צורך להעיר את המתים משנתם. הניחי לזה, הדברים נאמרו בשעת כעס/ אי הבנה ואין צורך לדון בהם יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי. רק ש29/9/2010זה טרי!!!!
נעמי-01/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)