הכל לטובת החולים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכל לטובת החולים.
    משה פיק
    04/10/2010

שלום לחולים ולמנהל הפורום.

כל ידידי חולי המיאסטניה שבאמת מכירים אותי, יודעים שכל פעילותי בתחום זה מוקדשת למטרה אחת בלבד, והיא - עזרה לחולי מיאסטניה.

אין לי כל כוונה או רצון לקבל תארים שאיני ראוי להם והאגו שלי אינו נמצא בשמיים בניגוד לכמה שחושבים אחרת.

ולכן . . . . . אני פונה בזאת למנהל הפורום לוותר על שרותיי כאחד מנהלי הפורום (תואר שאני לא ביקשתי) כדי לאפשר את חזרתו של ד"ר דורי לתפקידו שכפי שהבנתי עקב שאלותיי בנושא הבנת המחלה (ולא בקשת עזרה בטיפולים) הוא יצא לחופשה.

לנו החולים קיים פורום תמיכה ולדעתי (בדומה לחברים נוספים) פורום נוסף שמנהל אותו רופא הוא תוספת משמעותית שיכולה להגדיל את תחום העזרה שמעוניינים בה החולים שמעוניינים תשובה ממקור מוסמך מבחינה רפואית.

כאשר הנהלת הפורום הסכימה לאפשר לי כניסה מחודשת לפורום זה לא צפיתי שהם יחזירו אותי כאחד מהמנהלים , אולם היות וזו הייתה החלטתם חשבתי (בעזרת חברי מפתח נוספים) להעלות את רמת הדיונים בפורום מעל שאלות על מינונים של תרופות לדיונים בין חולים ורופאים על מהות המחלה ולקיים דיאלוג בין חולים ורופאים. לכן הופיעו השאלות לד"ר דורי בנושא הנוגדנים שבשלב מסוים נגדעו התשובות.

כנראה שטעיתי והמערכת הרפואית אינה בשלה עדיין לסוג זה של פורום.

ולכן . . . החלטתי לשם רגיעת הרוחות ולשם טובת חולי המיאסטניה שיש להם דאגות אחרות לדאוג להם לבקש ממנהל הפורום להחזיר את הגלגל אחורה למצב שבו התנהל הפורום לפני חזרתי לפעילות. ולאפשר לי רק להכנס לפורום כאדם מהשורה.

נחכה לימים טובים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכל לטובת החולים.

הוספת תגובה

• למשה ולד"ר דורי

רותי
    04/10/2010

למשה,

אקדים ואומר שכחולת מיאסטניה אני מודה לך ומעריכה מאוד את תרומתך הבאמת נפלאה לחולי המיאסטניה.
    אבל...
    העזרה החשובה כל כך שאתה מציע מצאה כבר בית חם ופעיל בפורום השני.
    הפורום הזה נתן מענה, חשוב ממש באותה מידה, לשאלות רפואיות ומקצועיות על ידי ד"ר דורי.
    מאז הצטרפותו של ערן, גם חולים שחיפשו תמיכה ומידע כללי מצאו פה מענה וחלקם אפילו הופנו על ידו לפורום השני ל"המשך טיפול".
    עכשיו נשארנו עם אותו פורום בשני אתרים שונים.
    אני מאמינה שבין השאר אתה רואה לנגד עינייך את טובתנו ומעוניין באמת לתת תמיכה לכמה שיותר חולים, ולכן ברור לי שלא לתוצאה הזאת כיוונת.
    נראה לי שכל המעורבים טיפסו על עץ גבוה מדי ולא ידעו איך לרדת ממנו ובגלל זה הסיפור יצא לגמרי משליטה (של כ ו ל ם) והפך למלחמת כבוד, כוח ויוקרה בין שני מחנות.
    ברור שמעורבים פה גם פצעים ישנים ולפי כמות הארס שנשפכה בין ומעל השורות של שני הצדדים, הם כנראה עדיין לא הגלידו. לא נראה לי שהקרקע של אף אחד פה בשלה עדיין לשילוב של המחנות או של היורשים שלהם...
    ולכן סביר להניח, שגם אם בדרך נס ד"ר דורי יחזור, או שבדרך נס אחרת יימצא רופא חדש שיהיה מוכן להצטרף לניהול האתר, הסיפור יחזור על עצמו.

לכן, אני שמחה שגילית גדולה, ירדת ראשון מהעץ, וויתרת על הכסא באתר הזה לטובת רופא, יש לך כסא כבוד באתר השני.

לד"ר דורי

בבקשה תחזור.

תודה, רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו