שאלה שלא ניתן לשאול את הרופא שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שלא ניתן לשאול את הרופא שלי
    אייל
    09/10/2010

זו שאלה שאני דיי מתבייש לשאול את הרופא המטפל שלי
    לכן הפורום זה המקום היחיד שאני יכול לשאול.
    האם עישון סמים קלים (גויינטים ,חשיש וכאלה..) גורם להחמרה של המחלה???
    ממש תודה וסליחה אם זה פוגע במישהו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אישור לשימוש בסמים ?

משה פיק
    09/10/2010

שלום אייל,

הרי אינך מאמין שתקבל אישור ממישהו בפורום על שימוש בסמים, אפילו אם הם (כפי שאתה קורא להם) "סמים קלים".

ישנן מחלות שמאשרים להם במקרים מסויימים שימוש במריחואנה, אולם הם מצבים נדירים ולפי דעתי משולבים בכאבים חזקים שאינם למזלנו חלק מהמיאסטניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מה שהתכוונתי,אנא כנס

אייל
    09/10/2010

נהייתי בטיול ארוך במזרח ועישנתי שם סמים קלים . שחזרתי לארץ עישנתי עם חברים מדיי פעם ואני תוהה אם יש מידע על כך שזה יכול להחמיר את המחלה.
    אני לא מבקש אישור פשוט חשבתי שדווקא כאן לא ישפטו אותי ויתנו לי תשובה אמיתית וכנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מה שהתכוונתי,אנא כנס - תגובה

ערן משה
    09/10/2010

לא ידוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החמרה עקב שימוש בסמים

משה פיק
    09/10/2010

אייל,

איני יודע אם השימוש בסמים יחמיר את מחלתך, אולם אני בטוח שהם ישבשו את תוצאות הבדיקות שתבצע כאשר תתבקש אם אותה העת יהיו סמים בדמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו