מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובה לבדיקת קולטני אסטיל כוליןריחאן27/10/2010
עשיתי בדיקה על מנת לברר מה מצב הנוגדנים של אסטיל כולין ...
עשיתי אותה לפני חודש האם זה אמור כל ככך לקחת זמן ... הבדיקה נשלחה לבילינסון ...
אשמח לתשובה ומקבלת שכולכם היום מרוצים מהמצב שלכם כמו שאני התחלתי להיות מרוצה והתחלתי להרגיש כוח יותר חזק יחסית ממה שהיה לי בכל הסמפטומים ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבדיקת קולטני אסטיל כולין - תגובה
ערן משה27/10/2010שלום ריחאן, נעים לשמוע שאת מרוצה ממצבך, הלוואי שימשיך כך.
את הבדיקות לנוגדנים עושים לאחר שאוספים מס' בדיקות של מס' אנשים בגלל שערכת הבדיקה יקרה, לכן זה לוקח זמן רב, אישית הייתי מתקשר לבלינסון למעבדה אימונולוגית ושואל מה קורה עם הבדיקה, אולי הם יתנו לך תשובה, ניתן למצוא את המס' באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן
ריחאן28/10/2010בדיוק זה מה שקרה , המרפאה שלי היום דברו אותם והם הבטיחו שבעוד שבוע יהיה תשובה .....
ערן יש לי שאלה אני מבינה שכוח המחלה וחומרתה אינו קשור לכמות הנוגדנים ....אבל חוץ שאנו מבדיקה מסיקים על קיומה של מיסטניה אבל האם הבדיקה עוזרת במה שהוא אחר למשל לקבוע כמות האימוראן ????
תודה ויום טוב ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן - תגובה
ערן משה29/10/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם חוזרת לנוגדנים
משה פיק27/10/2010שלום ריחאן,
אם אני מעודכן נכון את עברת בדיקת דם בתקופת האיבחן שלך למיאסטניה בבי"ח רמב"ם בחיפה בשנת 2003 והתוצאה שקיבלת הייתה חיובית ולכן את מוכרת כחולת מיאסטניה Sero-Pos ואינך צריכה יותר להתעסק בנושא.
אם אני צודק, מדוע את מבקשת לבצע בדיקת דם נוספת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת נוגדנים של ריחאן-
עמוס28/10/2010משה שלום,
אולי לא שמת לב,אבל ריחאן כבר ביצעה את הבדיקה,ואינה מבקשת בדיקה חדשה.
אני מניח כי הרופא/ה ביקש/ה זאת ממנה.
כך שהתשובה של ערן היא רלבנטית לגבי השאלה שלה.
עמוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה
ריחאן28/10/2010קודם כל זה באמת התאריך שעשיתי בו הבדיקה הראשונה... אבל נדהמתי מאיפה הגעתי להאינפורמציה הזאת ?
אני לא יודעת למה בקשתי לעשות עוד פם הבדיקה ייתכן סקרנות ייתכן בה לי לעשות ולהתעסק ולראות מה קורה וייתכן שהייתי אז בת 13 ולא הייתי מבינה מה היה לי באופן ברור .... לכן עשיתי אותה ....
ריחאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוספת לנוגדנים אצל Sero-Pos
משה פיק28/10/2010שלום ריחאן,
כפי שכתבתי מקודם. לחולה אין שום עניין לחזור על בדיקת הדם לנוגדנים מרגע שהוא חולה מיאסטניה מאובחן.
הרופאים ששאלתי אותם על המקרים בהם שמעתי על בדיקות נוספות הסכימו עם דעתי שאותה כבר נתתי ומה שבכל זאת הבנתי בין השורות הוא שישנם רופאים שמשתמשים בבדיקות אלה כאינדיקציה אם הטיפול הספציפי שהם נותנים כרגע לחולה מושפע מהתרופה או הטיפול.
ולעמוס,
אני יליד הארץ ודובר את שפתה ואינך צריך להסביר לי "למה התכוון המשורר".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה
למשה30/10/2010אתה בדיוק הסקת למה עשיתי עוד פעם בדיקת נוגדנים כי יש דיון לגבי"מבטרה" ....
ריחאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)