מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלסמה פרזיסמיכל08/11/2010
שלום רב,
אני חיילת בת 20 שסובלת ממיאסטניה גרביס המופיעה אצלי בצורה קשה בהפרעות בליעה ושאר סימפטומים קלים יחסית.
בעקבות חוסר יעילות של התרופות אימוראן ופרדניזון הוחלט על טיפול בפלסמה פרזיס. הייתי רוצה לקבל קצת מידע על הטיפול, איך הוא מתבצע, איפה הכי טוב לערוך את הטיפול, כמה זמן הוא אורך, תופעות לוואי ושכיחותם והכנות לטיפול-אם קיימות . אני קצת חוששת, יותר מהעניין שהטיפול לא יעזור כפי שאני מקווה כיוון שהגעתי למצב בו אני די תולה את תקוותי בטיפול הזה.
אשמח לכל תשובה.
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלסמה פרזיס - תגובה
משה פיק09/11/2010שלום מיכל,
פלסמהפרזיס הוא תהליך של שבו מחברים אותך למכונה בעזרת שני צינורות דם משני הידיים. הדם זורם מיד אחת, מופרד במכשיר בעזרת צנטרפוגה לדם ופלסמה אותה זורקים החוצה ומחזירים ליד השניה את הדם בתוספת חומר בשם אלבומין.
בצורה זו מנקים את הדם מהנוגדנים שגורמים למחלה. כדי להגיע לניקוי מכסימלי יש לבצע את התהליך במשך 5 ימים רצופים כאשר כל טיפול נמשך כ- שעתיים וחצי.
אין צורך בהכנות מיוחדות לטיפול מלבד להגיע שבעים, לשתות מספיק מים ולהתרוקן היות ואין אפשרות להתנתק מהמכשיר כל זמן הטיפול ,
אם הטיפול מתבצע במכון עם צוות מנוסה בד"כ אין כל תופעות לוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)