איך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך?
    רחל
    18/11/2010

שלום. אני סובלת מ 3 מחלות אוטואימוניות R.A פיברומיאלגיה וכנראה { כרגע זה בבדיקה אבל על פי הסימנים כמעט בודאות } ממיאסטניה גרביס. איך חיים איתם ב"שלום" כשלכל מחלה יש תופעות מנוגדות לאחרות? זה לחיות 24 שעות בכאבים ובמגבלות. האם יש דרך לצאת מהמעגל הזה? מן פתח מילוט? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך?

הוספת תגובה

• אני משאיר את מתן התשובה לערן

משה פיק
    18/11/2010

שלום רחל,

אני בטוח שערן יספק לך תשובה בקרוב. תשובה יותר מפורטת ויותר מקצועית ממני ממני בהתחשבות בכך שיש לו נסיון אישי בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך? - תגובה

ערן משה
    18/11/2010

שאלה קשה שאני שואל מידי בוקר , ערב וצהריים. פיברומיאלגיה וR.A מחלות הגורמות כאבים קשים ומכאן גם פגיעה באיכות החים, מיאסטניה יכולה לפגוע מאד באיכות החיים תלוי בדרגת הקושי שלה בדיוק כמו בראמטויד ארטריטס רק שכאן אפשרויות הטיפול והמחקרים על המחלה הרבה יותר מצומצים.
    אישית אני עושה כל מה שביכולתי לעשות בגדר המוגבלויות שלי וקצת מעבר לכך, למרות שאני משלם על כך ביוקר לפעמים. אז לוקחים טיפול נגד כאבים, אני מערבב מס' סוגים ולמדתי לחיות עם הכאבים וכשהם מגיעים מעבר לסף מסוים אני מוסיף טיפול נוסף כנגד כאבים או קופמרסים קרים שעוזרים לי, להיעזר במכשירי עזר- מקל הליכה, קביים, כסא גלגלים, מאחזים במקלחת ושירותים ועוד תלוי סרמת המוגבלות, האביזרים מקלים על קשיי פעילות מפרקי הגוף וכך את מורידה מקצת הכאבים.
    מחפשים עבודה שתתאים למוגבלויות שלך ולזמן היכולת שלך לעבוד ביום, תעסוקה מוציאה קצת את המחשבות מכל הבעיות סביב גם לזמן קצר.
    הדברים שאני כותב לך הם לא תיאוריה אלו תכלס מעשים שאני עושה ואני סובל ממיאסטניה, פיברומיאלגיה, קרוהן ואוסטיאופורוזיס וסיבוכים נוספים של סטרואידים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו