מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חצי משרה לא פיזית אפשר לעזור ליאבי12/12/2010
ארבע שנים אני לוחם במחלת הגרביס . מישהו יכול לעזור לי במה מדובר שביטוח
לאומי מציע לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצי משרה לא פיזית אפשר לעזור לי - תגובה
ערן משה12/12/2010אם אתה יכול לפרט את ההצעה שקיבלת מביטוח לאומי וכמה אחוזי נכות ואי כושר עבודה קיבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן
אבי13/12/2010הייתי 100 נכות עכשיו 65 אחוז . יש לי אופי שונה קיבלתי את זה בהבנה ואהבה.
לא רציתי לשמוע על המשרה בגלל מרתון הורדת התרופות ולא בגלל המחלה.
עכשיו אני בשל רציתי לדעת במה מדובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן - תגובה
ערן משה13/12/201065% נכות? כמה אובן כושר?
כעיקרון הביטוח הלאומי מציע כשיקום למידת מקצועות שמחלקת השיקום לאחר בדיקתך (Oע"י מבחן) יכולה להציע לך. כנראה שהם מתכוונים להציע לך משרה פקידותית משהו, לא יודע צריך לקבל פרטים ממחלקת שיקום.
במקרה שלי הציעו לי להיבחן, לאחר מכן יש שיחה עם פסיכולוג ולאחר מכן שיחה משולבת עם העו"ס שמטפלת בתיקך ,הפסיכולוג כמובן כבודו ושם תקבל תשובה על הנתונים שלך לאחר פענוח המבחן הכתוב ודעתו של הפסיכולוג לפי זה יוצעו לך מס' אפשרויות להסבת מקצוע אותו תלמד על חשבון הביטוח הלאומי.
אני לא יודע מה עבודתך כיום ומה יכולות העבודה שלך, אבל הם יציעו לך לך שתוריד משרה משהו לפי חוק לרון שבו אני ממש ממש לא מתמצא.
לאחר שתשמע הצעתם כנס לפורום זכויות ומגבלות (נכים) בתפוז אנשים יש שם אנשים המבינים בכל הפרטים הללו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)