מה זה אומר ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר ?
    2neders
    13/12/2010

קיבלתי מ מ.ל.ל 65% על MG ועוד על כל מיני "מתנות אחרות" עוד 40% סה"כ
    החשיבו לי בינתיים 75% כשיש לי עוד כ-4 וועדות נוספות שעדיין לא ניגשתי
    בינתיים הגיע לי תוצאות של מעבדת שינה שבהן נרשם "סובל מתסמונת דום נשימה
    בשינה מן הסוג החסימתי בדרגה קלה", היו לי 67 הפסקות נשימה בנות 10-20 שניות במשך 4 שעות שינה שבחלק מהן נרשמו ירידות החמצן בדם עד91%
    רמת ה-ETCO2 עלתה עד ל-45 מ"מ כספית .
    לא היו הפרעות בקצב הלב וה EEG ,השאלה מה זה אומר?
    והשאלה הנוספת האם שווה להגיש את זה ל - מ.ל.ל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר ?

הוספת תגובה

• מה זה אומר ? - תגובה

ערן משה
    15/12/2010

מה זה אומר?
    זה אומר שאתה צריך לישון עם מכשיר תומך נשימה. זה אומר שאתה צובר פחמן דו חמצני בשינה ורמת החמצן שלך יורדת. רמות הדו תחמוצת הפחמן בגוף צריכות להיות עד 40 ורמת החמצן גם בשינה 97-100.
    ברוב מקרי הפרעות הדום נשימה אצל חולי מיאסטניה הן נובעות מקריסה ברמה כזו או אחרת של שרירי הלוע (בד"כ גם לאותם חולים יש בעיות בליעה, אבל לא חייב) והם אלו שחוסמים.
    הצעתי לך, לפנות ראשית לנוירולוג המטפל עם התוצאה הבעיה היא שהנוירולוגים ברובם לא מבינים את ההקשר בין בעיות נשימה למיאסטניה עצמה, אלא בעת משבר מיאסטני בלבד ולפנות גם לרופא ריאות המבין בעניין.
    האם לא הוצע לך שימוש במכשיר תומך נשימה במכו שינה, לאחר שיחה מסכמת עם הרופא שם? היכן ביצעת את הבדיקה?
    בנוגע למל"ל, קשה לי להאמין שזה ישפיע על משהו ואם כן אחוזים בודדים לפה ושם ומכייון שבשכלול המחלות עסקינן זה ל ישפיע, בנוסף שדין 75% נכות כדין 100% נכות מבחינת הקצבה, כשהשאל היא כמה אובדן כושר עבודה ניתן לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת בנוגע לאחוזי נכות

משה פיק
    15/12/2010

אני רוצה להוסיף הבט נוסף וחשוב כאשר נכה עם אחוזי נכות קיימים מגלה יותר מאוחר מחלה נוספת שלא הייתה ידועה בזמן שהיה בוועדת הנכות הכללית שבעקבותיה קיבל את אחוזי הנכות שברשותו ומבקש "להוסיף" אחוזי נכות על מחלתו הנוספת הדבר אינו ניתן אלא אם הוא מתחיל את כל התהליך מהתחלה.

זה אומר שבסופו של דבר הוא עלול למצוא את עצמו עם אחוזי נכות יותר נמוכים ממה שכבר יש לו.

כדאי לחשוב פעמיים לפני תהליך מסוג זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת בנוגע לאחוזי נכות - תגובה

ערן משה
    15/12/2010

אכן אבל זו לא מחלה חדשה, הם יקשרו שאת למיאסטניה וזה סתם יהי תהליך נוסף של ועדות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו