מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלכוהולאלמוני05/12/2007
האם משיהו יודע האם אלכוהול מחמיר מיאסטניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול-
ערן משה05/12/2007אלמוני שלום
1. אלכוהול יכול להחמיר את תחושת החולשה במאיסטניה בגלל ששתייתו יוצרת מין תחושת ריחוף ואיטיות תהנועות, אבל כל זה סוביקטיבי ותלוי בכמות שאתה שותה,
2. אלכוהול מוריד את הסינרגטיות, קרי יעילות התרופות, בהן מטפלים במיאסאניה כגון, מסטינון, סטרואידים וציטוטוקסיקה למינהן, לכן, לא מומלץ לשתות אלכוהול כשנוטלים תרופות אלו.
אני יכול להגיד לך מניסיון אישי, אני חוטא כאחת לשבוע ושותה בירה וזה אכן משפיע והתחושה היא של חולשת יתר, אני מודע לכך ומוכן לכך מראש ובכל זאת אי אפשר למנוע את כל הנאות החיים כל הזמן, אז חוטאים לפעמים בתנאי שאתה יודע ומוכן לתשלום.
רק לידיעתך אומנם כולם אומרים שיש לשתות אלכוהול א"מ להתחמם, אבל אלו שטויות במיץ, אלכוהול מבחינה כימית יוצר אפקט פרדוקסאלי ובתחילה הוא מרחיב כלי דם מה שנותן את תחושת החום, אבל מהר מאד הוא מכווץ אותם ואז יש עלייה של לחץ דם, דפיקות לב וירידה בפעילות הדרירים כי במצבים הנ"ל הגוף נכנס למגננה ומפעיל רק את האיברים החיוניים, אז ייתכן שישנה גם ירידבה בייצור אצטיל כולין, צריך לבדוק זאת.
הרבה בריאות בלי אלכוהול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכוהול ומיאסטניה -
משה פיק05/12/2007אלמוני,
מבחינה רפואית ערן נתן את דעתו והוא מגיע מעולם הרפואה.
נסיוני האישי מגיע ל- 0, ראשית. היות ואני בהפוגה מהמחלה ושנית איני נמנה עם אוהבי המשקאות האלכוהולים, מלבד 1/2 כוסית יין אדום לפני כל ארוחת צהרים (אומרים שזה בריא).
אולם מניסיוני הרב בזכות שיחותיי הרבות עם חולים רבים בחו"ל במשך השנים האחרונות נקודה נוספת אני כן יכול לספר עליה והיא שאוהבי המשקאות האלכוהולים שחלו במחלה התלוננו שאינם יכולים לשתות כפי שהיו רגילים לפני פרוץ המחלה היות ואחרי הכוסית השניה פנייהם מאדימים בצורה קיצונית והם מרגישים גלי חום.
מי שרוצה לצאת מהבר באמצע הלילה ולהראות כמו שיצא מסאונה...שיבושם לו. (רק שלא ינהג).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכוהול -
אלמוני06/12/2007פשוט תנסה ותראה איך אתה מגיב ....
בגוף שלנו יחד עם כל השרירים, עצבים, גידים ושאר רקמות וחומרים כימיים יש גם נפש, ושמתי לב שכשהיא מאושרת הכל עובד יותר טוב.
לא פעם קרה לי שפתאום שמתי לב שפספסתי כדור (מסטינון) ולא הרגשתי בכך כי הייתי במצב רוח ומצב גופני כל כך טוב (כאילו אני נמצא בשיא השפעת התרופה).
לא בכדי אומרים: "נפש בריאה בגוף בריא" - זה עובד גם הפוך.
לחיים
(ובזהירות..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)