תודה על התשובה ערן ומיכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על התשובה ערן ומיכל
    איתן
    31/12/2010

אני יסביר לך משהוא ערן מה הקטע עם הורי הקטע הוא שחס וחלילה איין לי בעית נשימה או משהוא חמור אז ההורים שלי מעדיפים שאני לא יחמיר בכדורים ושאני יקח תמסטינון כמה שפחות כדורים ודברים חזקים אתה מבין אבל העניין הוא כמו שהסברתי קשה לי מאוד לחיות את החיים אני חי עם מלא מגבלות שמהחלה המטורפת הזו עוצרת אותי ולכן אני מעוניין לקחת דברים יותר חזקים תודה על העצה דרך אגגב אני מטופל כבר שנים בבלינסון בפתח תקוווה אני לא זוכר תשם של הנירולוג אבל אני זוכר שתמיד שבקשתי תחליף שאלו את ההורים שלי אם אני מסתדר ובדקו אותי וראו שהכול בסדר ולכן לא הציעו לי דברים אחרים וכן אני בסדר אבל הקטע הוא שאני לא מסוגל לחיות ככה . תודה רבה על הכול :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה על התשובה ערן ומיכל

הוספת תגובה

• לאיתן

ערן
    31/12/2010

אנילא יודע כמה שנים אתה חולה, אבל עקרון ההפנמה של המחלה שכל פעילות ממושכת מתישה את החולים בה ולכן צריך טיפול שיעזור להתגבר על כך , מסטינון הוא לא טיפול במחלה אלא בתסמינים שלה בלבד. ואת זאת אמור להבין גם הנוירולוג שלך, הטיפול במחלה, לצערינו, הוא בתרופות המדכאות את מערכת החיסון או בטיפולים הגורמים לכך כגון החלפת פלסמה (פלסמה פארזיס). ייתכן ואם תהיה מטופל באחת התרופות תכנס לרגיעה של המחלה הוא תזכה להפחתת התמינים שלה ואז תוכל לחיות חיים אחרים לחלוטין.
    אם אתה מטופל בבלינסון אז נמצא שם ד"ר הלמן המטפל במס' חולים שלנו, כולל אותו ואני מאד מרוצה ממנו. נסה אותו.
    בן כמה אתה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו