מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמעתי על מחקר ניסיוני של ד"ר גלר...תניה10/12/2007
הרופאה שלי אמרה לי שיש כנראה מחקר ניסיוני בשיתוף פעולה עם בית חולים בהרצליה על מיאסטניה גראביס המחקר הוא של ד"ר גלר ו ד"ר חצום והמיספר של המזכירה שם 03-9601919
הם גייסו חולים מכל העולם לבדיקת תרופה חדשה....
המחקר באמת קיים אבל מסרבים לתת אינפורמציה שם,כבר ניסינו הרבה פעמים !!!!!!!
אולי מישהו יודע על זה???
תתקשרו גם אתם בבקשה.
לרופאה שלי יש קרובת משפחה בקנדה שמוכנה לעלות ארצה לטיפול...
למה הם לא נותנים מידע????
בבקשה בקנדה הם לא יודעים לטפל בה... תתקשרו גם אתם
תודה תודה מחכה לתגובות
תניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה חדשה -
משה פיק10/12/2007שלום תניה,
את מדברת על בי"ח פרטי ?
מה שם הרופאה שלך ?
מדוע הרופאה שלך לא נותנת לך יותר פרטים ?
תניה , מדוע אינך בקבוצת התמיכה ?
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחקר קיים -
תניה11/12/2007אני לא חולה,
לרופאה שלי יש קרובת משפחה בקנדה שחולה במחלה זאת ושם לא יודעים לטפל בה.
היא ניסתה ליצור קשר עם המעבדה שמנסע את התרופה החדשה במספר 03-9601919 כמו שכתבתי מסרבים לתת תשובות אפילו לה והיא רופאת משפחה ברחובות.
אז ביקשה את עזרתי בחיפוסים אני פשוט ביולוגית ומאוד רוצה לעזור לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחולה מקנדה והתרופה -
משה פיק11/12/2007שלום תניה,
הסיפור נשמע לי מאוד מוזר מכיוון ש:
1. לא שמעתי על שום תרופה חדשה שמנסים בארץ למיאסטניה גרביס, ועוד בבי"ח פרטי בהרצליה.
2. אין מצב שבקנדה לא יודעים לטפל בחולי מיאסטניה.
אם תבקשי מהרופאה שלך ליצור איתי קשר טלפוני או מהחולה בקנדה ליצור איתי קשר Email נוכל בקלות לפתור את הבעיה (תעלומה).
אני מכיר לא מעט חולי מיאסטניה בקנדה וידוע לי שהם מקבלים את הטיפול הטוב ביותר.
בברכה
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניסוי בתרופה - מונרסן -
משה פיק11/12/2007למעוניינים,
לאחר שיחת טלפון עם תניה התבררה ה"תעלומה".
הכוונה הייתה לניסוי על תרופת ה "מונרסן".
סיכמנו שהחולה מקנדה (קרובת המשפחה של רופאת המשפחה של תניה) תיצור איתי קשר ואני אנסה לעזור לה .
באותה הזדמנות אני רוצה לעדכן אותכם על חברת "אסתר" (החברה שמבצעת את הניסויים על המונרסן) שנמכרה לחברה אנגלית. האחראית על הניסויים בחברה יצאה לאנגליה וכאשר תחזור תעדכן אותי על פעילות החברה החדשה בהמשך הניסוי .
נקווה לשמוע בשורות טובות.
בברכה
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)