glyconutrients -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• glyconutrients -
    אלמוני
    13/12/2007

האם מישהו שמע על המושג glyconutrients של חברת mannatech ועל היעילות של מוצר זה לטיפול בהפרעות תקשורת בין מערכת החיסון לשאר הגוף מבחינה מדעית....????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    glyconutrients -

הוספת תגובה

• glyconutrients , תוסף מזון -

משה פיק
    13/12/2007

glyconutrients הוא תוסף מזון שמכיל סוכרים שהגדרתו "מחזק את המערכת החיסונית".
    תוספי מזון הם "תרופות טבעיות" שכל אחד יכול להכין ולמכור.
    תוספי מזון הם אינם תרופות מהמובן הרפואי ואין עליהם פיקוח היות והם מוצרי טבע שלא עברו מחקרים ואין עליהם חובה להוכיח שהכן הם עושים מה שהמשווקים שלהם מבטיחים . ההתערבות היא רק כאשר מוכח שמוצר מסוים גורם לפגיעה רצינית במשתמשים בו.
    ולכן כל אחד לעצמו, יחליט אם להשתמש במוצר או לא ואם זה עוזר לו או לא , אפילו אם זה רק אפקט הפלסבו (שגם בו אין שום רע).

הקשר למיאסטניה גרביס :
    מנסיוני ומניסיונם של רבים אחרים חולי מיאסטניה שאני מכיר והכרתי במשך השנים. אין שום תרופה אלטרנטיבית שמסוגלת להשפיע ישירות לטובה על מיאסטניה גרביס ובטח לא להחליף תרופות או טיפולים שמקבלים כיום החולים במחלה.
    חלק לא קטן ממשווקי תוספי המזון (רפואה אלטרנטיבית) מנצלים את חוסר הידע של הקהל ומוכרים להם אשליות שהמשפט "מחזק את המערכת החיסונית" גורם לחולים לחשוב שאם המערכת החיסונית תהיה חזקה (או יותר חזקה) יהיה להם יותר טוב. ובחלק מהמקרים יכול להיות שזה נכון......
    במיאסטניה גרביס המקרה הוא הפוך לחלוטין.
    כולכם הרי יודעים שהטיפולים שניתנים היום לחולי מיאסטניה הם טיפולים ל- "החלשת המערכת החיסונית" (כדי שתייצר פחות נוגדנים שהם מקור המחלה) ולכן..... מה ההגיון לקחת תוסף מזון שמחזק את המערכת החיסונית ?
    glyconutrients עשוי מסוכרים..... מה לגבי חולי סוכרת, מחלה שבקלות מתקשרת עם מיאסטניה ?

אני אישית איני נגד רפואה אלטרנטיבית ואני משתמש הרבה שנים במספר "תוספי מזון" לעזרת העינים והמוח שאני "מאמין" שהם מסוגלים לעזור לי .
    כל אחד שיחליט בשביל עצמו, אין כאן המלצות כלליות (רק של המרויחים מהמכירות).

דעתי הפרטית בלבד - אין כאן שום המלצה.

בברכה
    משה פיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "תוספי מזון למיאסטניה" -

משה פיק
    14/12/2007

מדי פעם עולים באינטרנט פירסומים לקניית מוצרים לעזרת מיאסטניה גרביס,

אחד מהם נקרא "MG Tab" שטוען שאלפי חולים נעזרים בו

אחר הוא: "Gravatin"

שימו לב לא להתפתות לפירסומי שווא.

אם בכ"ז יש למישהו מידע אחר בנושא, אשמח לשמוע וללמוד.
    בברכה
    משה פיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו