מינסטניה גרביס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינסטניה גרביס
    רעות
    02/02/2011

שלום
    אני בת 28, הובחנתי לאחרונה במינסטניה גרביס, אני מטופלת במיסטינון.
    הייתי מעוניינת לדעת מהי רשימת התרופות שאסור לי להשתמש בהם
    ובנוסף האם אתם יודעים לגבי זכוייתי בביטוח לאומי (עדיין אינני נוטלת סטרואידים)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינסטניה גרביס

הוספת תגובה

• מינסטניה גרביס - תגובה

משה פיק
    02/02/2011

שלום רעות,

שילחי לי את כתובת המייל שלך ואשלח לך את רשימת התרופות האסורות. (כתובתי למעלה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיאסטניה גראביס זכויות בביטוח לאומי

ערן משה
    03/02/2011

רעות שלום
    זכויות בביטוח לאומי תלויות במס' קריטריונים והחשוב מהם עד כמה המחלה ממנה את סובלת פגעה באפשרות שלך להשתכר, באם ההשתכרות ירדה אל מתחת לחמישים אחוז את יכולה לפנות למח' נכות ולהגיש שם מסמכים שהם מכתב מהנוירולוג המטפל בו הוא מציין מהי מחלתך ומפרט על מגבלותייך התפקודיות בשל כך ומכתב מרופא תעסוקה המציין שאכן יש פגיעה בכושר ההשתכרות. תגיעי לשלב הזה ואמשיך להסביר לך מה הלאה. כנסי לתפוז אנשים לקומונה של מיאסטניה גראביס יש גם שם כל מיני טיפים מחולים במחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות בביטוח לאומי

אלון
    05/02/2011

יש לי נכות של 50 אחוז ואי כושר של 60 . מה זה אומר לגבי? איזה זכויות יש לי
    הרי הכל עומד על אי כושר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות בביטוח לאומי - תגובה

משה פיק
    05/02/2011

שלום אלון,

74% - 60 אי כושר מאפשרים קבלת "קצבת נכות חלקית" .

בכל משרד של הביטוח הלאומי תמצא חוברת שמספקת אינפורמציה על כל הזכויות של הנכים עם דרגות האחוזים השונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו