כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    מיכל
    16/02/2011

היי,

רציתי לדעת חוות דעת על התרופה -GAMUNEX - אימונוגלובולינים. אנשים שלקחו אותה , האם היא עזרה להם, בפרט אם מדובר בבעיות בליעה כמו שאני הכי סובלת.כמובן אם היו תופעות לוואי קשות או קלות. דבר נוסף הייתי רוצה לדעת האם בקרוב יגיע רופא שיענה על שאלות במסגרת פורום זה. טוב וחשוב שיש אנשים חולים הנותנים תמיכה בפורום(הרי מי כמוהם יודע על ההתמודדות..) אבל בעניינים רפואיים חשוב שיהיה את הגורם הרפואי המוסמך לענות עליהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• רופא בפורום

משה פיק
    16/02/2011

שלום מיכל,

רופא בפורום הוא רעיון טוב שגם אני מסכים איתו, אולם לצערי אני רואה שהרופאים המומחים שהיו פה לא בדיוק מצאו את מקומם וזה שהם אינם ממשיכים איתנו זו החלטה בלעדית שלהם. אף אחד לא "גרש" אותם, הם כנראה פשוט לא היו מוכנים להתמודד עם שאלות שהופנו אליהם, שאלות שהיו מעל לרמה מסוימת, לכן השאלה אינה צריכה להיות מופנת למשתתפי הפורום אלא לרופאים עצמם ומי שמכיר רופא טוב שישכנע אותו לבא ונקבלו בברכה (לפחות אני).

לגבי שאלתך על האימונוגלובולינים הספציפי שאת מציינת, ישנם בעולם מספר יצרנים שמשווקים אימונוגלובולינים (אני שמעתי על 7 חברות כאלה בארה"ב) שלמעשה צריכים להיות זהים היות והחומר נלקח מ- "פול של תורמים" אולם כל יצרן מצרף למוצר שלו "תוספות" יחודיות ולכן ישנם חולים שתוצר של יצרן מסוים אינו מתאים להם ותוצר אחר כן מתאים. כולנו מכירים שכל חולה שונה ולכן הרופאים המטפלים צריכים לעיתים להחליף את החומר של יצרן אחד עם חומר של יצרן אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו