מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם תיתכן טעות באבחנה?שוש17/02/2011
בבדיקת MRI שנעשתה לבתי התברר שהיא סובלת מטרשת נפוצה. היא מתלוננת על כאבי ראש וסחרחורות קשות. בבדיקת דם התברר השבוע שהיא חולה במחלת הנשיקה. האם מחלה זו יכולה להתפרש בטעות כטרשת נפוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בפורום
משה פיק17/02/2011שלום שוש,
נכנסת בטעות לפורום לא מתאים. את נמצאת בפורום של מיאסטניה גרביס ואת צריכה להכנס לפורום של טרשת נפוצה.
אם תחפשי בגוגל "טרשת נפוצה" אני משוכנע שתגיעי למקום הנכון. אם לא תמצאי, שילחי לי מייל ואכוון אותך לפורום מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות באבחנה?!
שוש17/02/2011נאמר לי שזבה הפורום אלי אני אמורה להכנס על מנת לקבל תשובה על שאלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אינו פורום לטרשת נפוצה
משה פיק17/02/2011שלום שוש,
איני יודע מי אמר לך מה שאמר אולם פורום זה הוא יחודי למחלה אחת בלבד והיא "מיאסטניה גרביס".
כפי שכבר ציינתי, אם את מעוניינת שהפנה אותך למקום הנכון, שילחי לי Email (כתובתי למעלה) ואשלח לך לינק לפורום של חולי טרשת ששם נמצאים האנשים הנכונים שיכולים לתת לך תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות באבחנה?! - תגובה
ערן משה17/02/2011שוש התשובה במפורש היא לא, טרשת נפוצה מבטאת ב- MRI בצורת מוקדים ובצורה מיוחדת ומחלת הנשיקה לא.
אכן משה פיק צודק הפורופם אינו הפורום הנכון, פני לפורום של ד"ר ענת אחירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)