האם תיתכן טעות באבחנה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם תיתכן טעות באבחנה?
    שוש
    17/02/2011

בבדיקת MRI שנעשתה לבתי התברר שהיא סובלת מטרשת נפוצה. היא מתלוננת על כאבי ראש וסחרחורות קשות. בבדיקת דם התברר השבוע שהיא חולה במחלת הנשיקה. האם מחלה זו יכולה להתפרש בטעות כטרשת נפוצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם תיתכן טעות באבחנה?

הוספת תגובה

• טעות בפורום

משה פיק
    17/02/2011

שלום שוש,

נכנסת בטעות לפורום לא מתאים. את נמצאת בפורום של מיאסטניה גרביס ואת צריכה להכנס לפורום של טרשת נפוצה.

אם תחפשי בגוגל "טרשת נפוצה" אני משוכנע שתגיעי למקום הנכון. אם לא תמצאי, שילחי לי מייל ואכוון אותך לפורום מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות באבחנה?!

שוש
    17/02/2011

נאמר לי שזבה הפורום אלי אני אמורה להכנס על מנת לקבל תשובה על שאלתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה אינו פורום לטרשת נפוצה

משה פיק
    17/02/2011

שלום שוש,

איני יודע מי אמר לך מה שאמר אולם פורום זה הוא יחודי למחלה אחת בלבד והיא "מיאסטניה גרביס".

כפי שכבר ציינתי, אם את מעוניינת שהפנה אותך למקום הנכון, שילחי לי Email (כתובתי למעלה) ואשלח לך לינק לפורום של חולי טרשת ששם נמצאים האנשים הנכונים שיכולים לתת לך תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות באבחנה?! - תגובה

ערן משה
    17/02/2011

שוש התשובה במפורש היא לא, טרשת נפוצה מבטאת ב- MRI בצורת מוקדים ובצורה מיוחדת ומחלת הנשיקה לא.
    אכן משה פיק צודק הפורופם אינו הפורום הנכון, פני לפורום של ד"ר ענת אחירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו