וועדת ניידות -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וועדת ניידות -
    גל
    25/12/2007

האם יש בדיקות מסויימות שעדיף לגשת איתם לוועדת ניידות? או כל רעיון שיכול להועיל על-מנת לעבור וועדה זו (עבור נער בן 16)
    תודה ובריאות לכולכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וועדת ניידות -

הוספת תגובה

• וועדת ניידות, לגל-

ערן משה
    26/12/2007

אם אתה מטופל במסטינון, אל תיקח לפני הוועדה, צריך להראות להם את הקושי בפעלה החלק התחתון, זה הדבר הכי חשוב לוועדה זו, אם אין פגיעה בפעולת הרגליים, קרי, בקימה או הליכה אין זכאות, לכםן עליך להביא מסמכים המעידים על חולשת הרגליים, אני מקווה שלא, אבל אם הינך משתמש במכשירי עזר להליכה להגיע איתם לוועדה ולא לנסות להיות גיבור, להראות את האמת ואפילו קצת להגזים לא יקרה כלום, החלה שלמנו לא כלולה ברשימת המחלות הזכאיות לניידות ולכן הוועדה הרגליה לא יכולה לאשר אותה, אלא רק וועדת ערער שיכולה לעשות הקבלה למחלות אחרות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי הופעה בפני ועדות רפואיות -

מיסטי
    27/12/2007

קיבלתי המלצה שלא להופיע בפני הועדות הרפואיות, אלא לבקש לדון בעינייני שלא בפני, כי כך השברים זזים מהר יותר.
    האם יש מישהו שנקט בדרך זו?
    אשמח לשמוע מנסיונם של אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי הופעה-

ערן משה
    27/12/2007

לדעתי אי הופעה גורר אחריו תשלום כספי של 250 ש"ח, תקראי בדף ההזמנה. שנית לדעתי אף אחד לא יכול להראות ולספר את סיפורך טוב יותר ממך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי הופעה בועדה רפואית (הבהרה) -

מיסטי
    30/12/2007

נראה שלא הבהרתי את עצמי כיאות, ערן.
    ההמלצה שקיבלתי היתה לשלוח מראש מכתב לועדה, בו אני מבקשת לדון בענייני בהיעדרי. בהתנסות היחידה שהיתה לי לא חשתי שמאפשרים לי להציג את ענייני כיאות, הועדה היתה מאוד לא קשובה, התעקשו רק על תשובות של כן/ לא/ שחור/ לבן (מה שלא ממש תואם את פרופיל המחלה שלנו) ובכלל דחקו בי מאוד. גם הבדיקות שערך הנוירולוג במקום לא העידו על הבנה מעמיקה של המחלה. בכל אופן, הגעתי לבדיקה מאוד מאוד מתוחה (מה שהשפיע לרעה על מצבי) ויצאתי מאוד מתוסכלת, גם מהתוצאות. זו הסיבה שאני תוהה אם לא עדיף להיעדר מהדיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וועדה רפואית -

ערן משה
    30/12/2007

עדיין לדעתי טוב מראה עניים ממילים כתובות, את פשוט צריכה לעמוד על שלך להביע את דעתך, נכון, כמו רוב הנוירולוגים בארץ כך גם הנוירולוגים בוועדות הרפואיות והם לא כ"כ מכירים את המחלה, מה שחשוב הוא מכתב מפורט וברור של הנוןירולוג המטפל. בכל מקרה אם זו רק מיאסטניה לדעתי המקסימום זה 60% אז אל תצפי ליותר או הרבה יותר מכך.
    זו דעתי האישית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניידות (לערן, מגל) -

משה פיק
    31/12/2007

ערן זאת גל הי !
    רק רציתי לתקן אותך, מדובר בוועדה שאני רוצה לגשת עם הבן שלי בן ה-16 שפגוע מיאסטניה בעיינים ורגלים. תודה על העצות אבל...אולי משהו יותר ספציפי לגבי בדיקות מסויימות שתוצאותיהן יכולות לעזור? יום טוב ותודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו