בדיקת EMG - single fiber

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת EMG - single fiber
    פיסטוק
    01/05/2011

שלום חברים,
    רציתי לשאול אם מישהו יודע איך נעשית הבדיקה הזו? האם כאשר הבעיה היא בעיניים, מחדירים לשם את האלקטרודות?
    הבנתי שנדרשת מומחיות לענין.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת EMG - single fiber

הוספת תגובה

• בדיקה

מיכל
    01/05/2011

איך הבדיקה בדיוק נעשית אני ישאיר לערן שהרבה יותר מומחה בענין.

מה שרציתי רק להגיד בתור אחת שעברה את הבדיקה פעמים אני ממליצה מכל הלב לעשות את הבדיקה בבי"ח וולפסון אצל ד"ר דבי רון או פרופסור שדה ההבדל בין שתי הבדיקות היה כל כך משמעותי גם במהלך הבדיקה וגם בהרגשה אחריה.

לכן המלצתי רק שם.

בהצלחה בכל דרך

מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצל איזה רופא עשית SFEMG

אייל
    17/04/2012

מיכל שלום
    יצא לך לעבור SFEMG אצל שני הרופאים פרופ' שדה וד"ר רון? על איזה רופא את ממליצה שמבצע את הבדיקה יותר בעדינות? (תוכלי לענות לי גם למייל)
    תודה רבה !
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת שלא עניתי קודם

מיכל
    24/04/2012

רק עכשיו ראיתי ..

עברתי את הבדיקה פעמים פעם אחת באיכילוב ופעם אחת בוולפסון אצל ד"ר דבי רון
    ההבדל היה כהבדל בין שמים לארץ.

אני ממליצה על ד"ר דבי כמבצע הבדיקה ב100%.

בתור רופא אני חייבת להגיד שהגעתי אליו פעם אחת ביוזמת הניורולוג שלי שסומך עליו וקיבלתי יחס מאד מבין ומתחשב.

בהצלחה בכל דרך שתחליטו

מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך איזו קופת חולים עשית את הבדיקה?

אייל
    24/04/2012

מיכל אני מאוד מודה לך,
    קופת חולים כללית לא מוכנה להוציא טופס 17 ל SFEMG בוולפסון (רק בבי"ח מאיר, בלינסון או מכון ממוגרף). לא עזרה פניה כתובה שלי אליהם, ואשקול לעבור קופה. דרך איזו קופה הגעת לד"ר דבי רון?
    תודה שוב !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קופת חולים מכבי

מיכל
    24/04/2012

את טופס 17 לבדיקה גם באיכילוב וגם בוולפסון הוצאתי ממכבי.

בפעם הראשונה הגעתי לד"ר דבי באופן פרטי למרפאות בתל אביב . אבל עשיתי זאת מכיוון שהיה לי חשוב להגיע מהר.

אני לא מכירה את המכון במאיר או ביתר המקומות אני רק יודעת שהרופא שלי העדיף את הבדיקה לא בבלינסון.

תתעקשו על וולפסון. כי באמת אין ענין לסבול לחינם.

בקשר לקופת החולים אני לא יודעת כל כך מה עדיף על מה רק שמניסיון אני יכולה להגיד שנקלעתי למעט מאד אם בכלל בעיות עם מכבי וקיבלתי לכל דבר אישור גם לטיפולים שלא מכוונים מלכתחלה לחולי מיאסטניה וגם לכאלה שקופות חולים אחרות עשו בעיות במיוחד לחולים ללא נוגדנים. שאז יש כאילו סיבה לסרב.

גם היום כשאני עוברת כל שבועים טיפול בפלסמה פאריזיס הם מאשרים תמיד גם טיפול וגם ביקור במרפאה לרופא למרות שהוא אותו רופא ממכבי.

בהצלחה
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת EMG - single fiber - תגובה

ערן משה
    01/05/2011

הבדיקה מבוצעת ע"י החדרת מחט סביב לעין ודרכה מתן אותות חשמליים. לא נורא כלל. לא הכי נעים. האם צריך להיות מומחה לביצועה- בוודאי.
    היכן אתה אמור לבצעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבאר שבע

פיסטוק
    01/05/2011

התקשרתי למכון מאר אליו הופניתי ואמרו שהם לא בטוחים שהם עושים את זה. אני אמורה לבדוק עם רופא שהיה ביום רביעי [ מישהו אמר פריפריה?]. האם אפשר לעשות זאת בבית חולים?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SFEMG

משה פיק
    01/05/2011

שלום פיסטוק,

מיכל צודקת, המקום לבצע SFEMG בצורה האמינה ביותר היא אצל פרופ. שדה בבי"ח וולפסון.

פיסטוק, אם את בתהליך לאבחנת מיאסטניה, שילחי לי מייל ואשלח לך בחזרה חומר רלונטי על המחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו