מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפקוד נשימתי +EMGרחל03/05/2011
אני גם צריכה לעבור בדיקות EMG+SFEMG
הבנתי שכדי לעשות את הבדיקות בוולפסון.
ואיך בתל השומר?
חוץ מזה אני צריכה לעבור בדיקות תפקוד נשימתי.
איפה עושים אותו? עדיין לא הצלחתי להבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקוד נשימתי +EMG - תגובה
משה פיק04/05/2011שלום רחל,
SFEMG אני ממליץ לבצע אצל פרופ. שדה בבי"ח וולפסון חולון.
בדיקות תפקוד נשימתי מומלץ לעבור אצל פולמונולוג שמבין במיאסטניה ומבצע את הבדיקות המתאימות לחולי מיאסטניה.לא כל הפולמונולוגים מבינים במיאסטניה ולכן אני ממליץ לבצע את הבדיקה אצל ד"ר גובר בבי"ח מאיר כפר-סבא.
רחל, האם את חולה ותיקה וחברה ב"קבוצת התמיכה MG באינטרנט" או חולה חדשה שנמצאת בתהליך אבחנה למיאסטניה ?
אם את חולה חדשה צרי איתי קשר בדוא"ל ואשלח לך חומר אינפורמטיבי חשוב על המחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה
רחל04/05/2011משה, אתה כבר רשמתה אותי לקבוצת תמיכה MG .
התכתבנו דרך אימייל .
תודה על העזרה.
רחל טטיאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רחל
משה פיק04/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע לגבי מיסטניה גרביס
שרון רצהבי11/05/2011הי משה,
אני פסיכולוגית המתמחה בפסיכולוגיה רפואית ומעוניינת במידע לגבי המחלה עבור מטופליי. ראיתי שהצעת לשלוח חומרים שאספת, מאוד אשמח אם תוכל לשלוח לי.
מידע יעזור לי לקיים טיפול מותאם באופן טוב יותר,
תודה רבה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)