חומרי ניגוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומרי ניגוד
    פיסטוק
    11/05/2011

שלום,
    אני אמורה לעבור סי טי חזה לבירור על בלוטת התימוס. במכון אומרים שאינם עושים שימוש באיזי קאט בצילומים אלו אלא רק למי שמופיע כאלרגי ליוד, ולצילומי בטן. אומררים שעושים שימוש בחומרים 'קלים' דוגמת אומורון או אומניפק. האם אתם יודעים משהו על השימוש בהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומרי ניגוד

הוספת תגובה

• חומרי ניגוד - תגובה

ערן משה
    11/05/2011

האמת שלא קיבלתי מאף אחד הסבר מלא ואני לא מוצא כזה בשום מקום מדוע חומר ניגוד יכול להחמיר מיאסטניה, אבל העובדה שישנם נוירולוגים שמתריעים על כך ואני אישית חשתי זאת לאחר בדיקת סי. טי. לא בעוצמות מי יודע מה אבל בכל זאת היתה החמרה קלה למספר שעות.
    מעבודתי בחדר ניתוח ידוע לי שלאנשים להם ירידה בתפקוד הכלייתי נותנים אומניפק כי חומר הניגוד הרגיל משפיע לא לטובה על כליות חולות, יתכן שכך גם במיאסטניה.
    מצטער לי אישית אין תשובה חד משמעית.
    מה שניתן לעשות הוא לבקש מהנוירולוג שלך לבדוק בבקשה לביצוע הבדיקה שיש לבצע רק עם איזי קאט בשל היותך חולה מיאסטניה ואז לדעתי מחובת המכון, גם מבחינה משפטית, לבצע עם חומר זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומרי ניגוד

פיסטוק
    11/05/2011

תודה רבה על המידע גם אם אינו חד משמעי. עצם האפשרות לפניה לפורום- ולקבל הד כלשהו, יש בה מן הנחמה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו