מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומרי ניגודפיסטוק11/05/2011
שלום,
אני אמורה לעבור סי טי חזה לבירור על בלוטת התימוס. במכון אומרים שאינם עושים שימוש באיזי קאט בצילומים אלו אלא רק למי שמופיע כאלרגי ליוד, ולצילומי בטן. אומררים שעושים שימוש בחומרים 'קלים' דוגמת אומורון או אומניפק. האם אתם יודעים משהו על השימוש בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרי ניגוד - תגובה
ערן משה11/05/2011האמת שלא קיבלתי מאף אחד הסבר מלא ואני לא מוצא כזה בשום מקום מדוע חומר ניגוד יכול להחמיר מיאסטניה, אבל העובדה שישנם נוירולוגים שמתריעים על כך ואני אישית חשתי זאת לאחר בדיקת סי. טי. לא בעוצמות מי יודע מה אבל בכל זאת היתה החמרה קלה למספר שעות.
מעבודתי בחדר ניתוח ידוע לי שלאנשים להם ירידה בתפקוד הכלייתי נותנים אומניפק כי חומר הניגוד הרגיל משפיע לא לטובה על כליות חולות, יתכן שכך גם במיאסטניה.
מצטער לי אישית אין תשובה חד משמעית.
מה שניתן לעשות הוא לבקש מהנוירולוג שלך לבדוק בבקשה לביצוע הבדיקה שיש לבצע רק עם איזי קאט בשל היותך חולה מיאסטניה ואז לדעתי מחובת המכון, גם מבחינה משפטית, לבצע עם חומר זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרי ניגוד
פיסטוק11/05/2011תודה רבה על המידע גם אם אינו חד משמעי. עצם האפשרות לפניה לפורום- ולקבל הד כלשהו, יש בה מן הנחמה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)