ניורולוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניורולוג
    נטלי
    27/05/2011

יש לי חולשה בידים, התחיל לי קצת ברגליים כלומר יש קושי לפעמים ללכת , יש קושי בדיבוק לאחר כמה דקות אני מרגישה שהקול שלי נחלש.
    אני הייתי אצל ניורולוג.. ואורתופד, האורתופד שלח אותי לעשות MRI אך יש עוד זמן רב עד הבדיקה.
    הנירולוג לא שלח אותי לעשות את הבדיקות שציינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניורולוג

הוספת תגובה

• ניורולוג - תגובה

משה פיק
    27/05/2011

שלום נטלי,
    לפי תיאורך, הסימפטומים מצביעים לכוון מיאסטניה ואת חייבת לקבל אישור על כך מהנוירולוג ולהתחיל טיפול.
    אם זה אכן מיאסטניה ואת לא מקבלת כל טיפול, סביר להניח שחומרת המחלה תגבר וככל שהיא תגבר, יהיה יותר קשה לאזן אותה.

בנוסף לכל האמור, גם לך יש תפקיד "בטיפול" שאני מעריך שאינך יודעת בדיוק למה כונתי . . . . . ולכן אני מציע שתצרי איתי קשר דוא"ל ואשלח לך חומר הסבר.

איני יודע עם איזה נוירולוג את בקשר ולכן איני יודע כמה הוא מתמצא במיאסטניה. אם את יודעת שהוא אכן נוירולוג עם נסיון בטיפול בחולי מיאסטניה, יכול להיות שהוא מבחין במחלה אחרת ובה הוא מטפל.

אנחנו איננו רופאים ובטיפול בחולים אך ורק רופאים מוסמכים לקבוע אבחנה ולטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניורולוג - תגובה

ערן משה
    28/05/2011

MRI אכן חלק מהבדיקות שאת צריכה לעבור אבל למה אוטופד שלח? את צריכה MRI של הראש ועמוד שדרה צווארי כדי לשלול טרשת ויש עוד מס' בדיקות כמו כן כפי שמשה כתב את כנראה צריכה גם בדיקת דם לנוגדנים לאצטיל כולין SF EMG ובדיקה נוירולוגית מעמיקה , שוב אני חוזר ע"י נוירואימונולוג וזאת יש רק בבתי חולים, אומנם הם עובדים גם בקופות אך שם הם רק נוירולוגים, אין בקופה נוירואימונולוגיה.
    וכמה שיותר מהר כך יותר טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו