מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי IVIG בביתו של החולה -משה פיק06/01/2008
אינפורמציה זו רלוונטית כרגע רק ליעל ש.
בארה"ב ניתן לקבל טיפולי אימונוגלובולינים (IVIG) בביתו של החולה.
כאשר מאשרים לחולה מיאסטניה לקבל טיפולי IVIG הוא יכול להכנס לאינטרנט ולזמין טיפול בביתו.
החומר בצירוף המיכשור נישלח לביתו של החולה עם הסברים איך לשמור עליו וכאשר הוא מעוניין לקבל טיפול הוא קובע עם אחות שמגיעה לביתו למשך הטיפול.
החומר לכל יום טיפול מגיע במיכל ניילון אחד (לעומת הבקבוקים שאנו מקבלים בארץ) בתוספת משאבה שהיא מחליפה את העמוד שמתקינים עליו את הבקבוקים. המשאבה מזרימה את הפלסמה לגוף כאשר ניתן לכוון את מהירות הזרימה.
האתר שבו ניתן להזמין את הטיפול הוא :
http://www.iggamerica.com//index.html
הלוואי בקרוב אצליינו בארץ !!
בברכה
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי IVIG בבית -
יעל פ06/01/2008למשה
גם בכללית התחילו לתת שרות כזה בבית. כרגע ישנו מרכז עירויים ברמלה שמשרת את אוכלוסית האזור, אבל הרופאה שלי אמרה שאם ארצה זאת אפשרות. עדיין לא בדקתי כי אני מעדיפה להיות במסגרת רפואית
יעל פ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמכבי הם נותנים את הטיפול במרפאה..
רונה07/01/2008אני מקבלת את הטיפול במרפאת קופת חולים של מכבי, בתחנת אחיות
הרבה יותר נ וח ונעים מאשר בבית חולים.
אני אוספת את הבקבוקים בבוקר מבית המרקחת, וישר לתחנת אחיות,
שם יש חדר קטן ונעים עם 2 מיטות , טלויזיה, מתחברים לעמוד וזהו,
מאחר והטפטוף אצלי מאד איטי, זה נמשך יום שלם (3 בקבוקים גדולים),
אני מגיעה מצוידת עם ארוחת צהרים ,שתיה חמה ועיתונים למשך היום..
בהחלט יותר נעים מבית חולים
הלוואי ויכולנו לקבל את הטיפול בבית.
תמיד אפשר לחלום (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)