מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת פיפי על אף שבפועל איןעדי28/03/2018
שלום, בני בן 4.9 חודשים. ילד בריא, בגן. שגרה רגילה של ילד בגילו. לאחרונה (בערך מזה שבועיים-שלושה אחרונים) חווה תחושה שיש לו כל הזמן פיפי, ללא תסמינים של צריבה/כאבים/שינוי בצבע/שינוי בריח/ללא עצירות
חושב לציין כי הילד לא חש את התופעה כל יום, ובמהלך שבועות אלו, היו גם מס' ימים שלא חש כלום ואז פתאום יום אחד שחש...וכך הלאה. הנ"ל יכול להופיע כאשר הוא חווה איזשהו משבר, כעס, שעמום. בגן לעולם זה לא קרה. בוצעה לילד בדיקת שתן בסטיק לפני כשבוע וחצי-שבועיים- יצא תקין. הלילה הזה, התופעה חזרה על עצמה שוב, באופן חמור ביותר- כאשר על אף שעשה פיפי שוב ושוב כל הזמן הרגיש שיש לו פיפי, בבוקר, נעשתה שוב בדיקת שתן בסטיק, יצא תקין שוב, כאשר ליתר ביטחון הבדיקה נשלחה גם לתרבית- התרבית חזרה שלילית, שאר בדיקות השתן יצאו גם הן תקינות (חלבון, זוכר..כולן בטווח הנורמה)
חשוב לי לציין כי הילד נמצא בתקופה רגשית סוערת, חווה משברים, התקפי זעם אנחנו נמצאים בתחילתו של טיפול רגשי מול פסיכולוג ילדים.
אני מדגישה שוב כי התופעה לא מתרחשת כל יום, והלילה התופעה קרתה אחרי 5 ימים פלוס מינוס שבהם לא היה כלום.
קשה לתאר את תחושת חוסר האונים מול הילד, כאשר אין לנו שום אמצעי לעזור לו.
האם נתקלת בתופעה כזו? האם יש משהו לעזור לילד כאשר חווה את התחושה של פיפי? ולא יוצא לו
התחושה שלי היא כי הנ"ל נובע ממצב רגשי שהילד חווה כרגע, אני פשוט לא יודעת כיצד לעזור לו בזמן התקף.
על אף שלתחושתי מדובר במשהו ריגשי, אתמול בוצע US כליות/דרכי שתן/שלפוחית - נמצא שהכל תקין מלבד כליה ימין- שם נרשם כי "הודגמה התרחבות של אגן הכליה ברוחב 1.1 ס"מ (הודגמה בבדיקה עם שלפוחית שתן ריקה).
האם בכל זאת אולי לא מדובר במשהו ריגשי?
אודה מאוד לעזרתך,
תודה, עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת צורך להטיל שתן
ד``ר דוד בן מאיר24/04/2018שלום רב,
קרוב לודאי שאין קשר בין ההרחבה של הכליה לבין הסימפטומית שתארת. ממליץ לפנות לטיפול רגשי באשר לתופעות שציינת.
באשר להרחבה כדאי לפנות לאורולוג ילדים.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ציסטוגרפיה ומיפוי כליות MAG3נופר26/03/2018
שלום רב,
לבני בן החודש וחצי יש לו אגן כליה מורחב ורוצים לבצע לו בדיקת ציסטוגרפיה ומיפוי כליות MAG3 ברצוני לדעת איך מבוצעות הבדיקות האלו? האם יש צורך בהרדמה או בטשטוש בגלל שמדובר בתינוק? והאם יש סיכונים ואם כן מהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי
ד``ר דוד בן מאיר27/03/2018שלום רב
בביח שניידר אורולוג מכניס קטטר טרם הבדיקה בגיל זה, כן מכניסים לו עירוי. דרך העירוי מוזרק חומר שנקלט על ידי הכליות ומופרש מהן. הבדיקה אורכת כשעה וחצי ואינה כואבת.
בהצלחה
דר' בן מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכיפה של הפין בצבע סגול וממש כואב לגעת בהניקניק22/03/2018
אני בן 14 ואני רוצה לדעת אם יש דרך להעלים את הכאב הזה או שהוא יעבור בטבעיות ומתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע ראש הפין
ד``ר דוד בן מאיר27/03/2018שלום רב.
צבע ראש הפין שלך תקין. אאם קיים כאב חריג מציע ללפנות לרופא המשפחה שלך לייעוץ.
דר' בן מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ישנו קשר בין היפוספדיאס לילדות בנות?שלי14/03/2018
היי ד״ר.. יש לי שאלה קצת מוזרה.. גם לבעלי וגם לאח שלו יש היפוספדיאס ואף אחד מהם לא מצליח להביא בנים... לגיסי יש 3 בנות ולי ולבעלי יש בת.. האם יכול להיות שיש קשר בין הדברים או שזו סתם מקריות?
תודה מראש,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוספדיאס ובנות
ד``ר דוד בן מאיר15/03/2018שלום רב,
ככל הידוע לי אין קשר
דר' בן מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה מאלחשת להפרדת הידבקותגד14/03/2018
שלום דר
לבננו יש g6pd
לפני מספר שבועות בני עבר ברית מילה,
שמנו לב שנוצרה הידבקות בין העורלה לעטרה,ורצינו לדעת האם אפשר להשתמש במשחת אמלה לפני שמפרידים את ההדבקות או שזה בעייתי? ואם זה בעייתי באיזה חומר מאלחש אחר הייתה ממליץ להשתמש?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדת הידבקויות
ד``ר דוד בן מאיר15/03/2018שלום רב.
משתמשים במשחה בשם emla. אין בעיה בשימוש חיצוני. כאשר יש חסר ב g6pd לא מומלץ.
דר' בן מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
גד15/03/2018שלום, תודה על התשובה המהירה.
יש לך המלצה על משחה מאלחשת אחרת (באותה הרמה של EMLA) שניתן להשתמש בה כאשר ישנו חסר בG6PD? ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורך בניתוח תיקון הידרוצלאדל25/02/2018
היינו עם בני בן השנתיים ושלוש אצל מומחה אורולוג ילדים עצמאי עקב אשך מוגדל ונאמר לנו שצריך לעבור ניתוח לתיקון הידרוצלה...אין סיכוי שזה יעבור לבד?הניתוח שהוצע יתבצע בבית חולים מירב בבת ים קצת חוששת...בית חולים לא מוכר ובשניידר יש עומס רב ..האם זה בטוח לעבור ניתוח שכזה בבית חולים פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרוצל
ד``ר דוד בן מאיר15/03/2018שלום רב. אינני עונה על שאלות כאלה. ניתן היום לברר דרך הרשת או באמצעים אחרים. בהצלחה. דר' בן מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא ציסטה בכליה לעוברר14/02/2018
הי ד"ר ,
שבוע 27 להריון . נמצא במעקב מכוון כליות ודרכי שתן החל משבוע 16 .
בשבוע 16 -סקירה 1 - שלפוחית שלא התרוקנה כ3 שעות ,חשד לPUV .
בשבוע 21 -בביקורת -השלפוחית הייתה דינמית בגודלה ונראתה כמעט ריקה ) . בשבוע זה נצפה אורטר ימין מפותל .
בשבוע 24 - סקירה 2- שלפוחית דינמית עם התרוקנות מלאה .אך הופיע ממצא בכליות :
כליה ימין 14*13*24
כליה שמאל -14*15*26
ללא הרחבת אגני כליה.אך בשתי הכליות הודגמה ציסטה קורטיקלית (אחת בכל כליה) בקוטר כ 3 מ"מ .(לציין שלי ולבן זוגי -אין ציסטות בכליות )
בשבוע 26 : סקירה מכוונת -
"כליה שמאל -גודל 14*29 ,פרכינמה במראה תקין ,CMD שמור ,ללא הרחבת אגן כליה.ציסטה קורטיקלית - 4.4*3.9 מ"מ.
כליה ימין 14*16*26 -פרכינמה במראה תקין ,CMD שמור ,ללא הרחבת אגן -ציסטה קורטיקלית 2.0*3.7 מ"מ .
לא הודגמה הרחבת אורטרים
שלפוחית במראה תקין ,דפנות חלקים לא הודגם אותרוצלה"
ונקבע לנו ייעוץ עם נפרולוג ילדים וUS חוזר בעוד כ3 שבועות .אך איני רגועה בנתיים .
שאלתי היא כרגע בהתחשב בציסטות - האם זה דבר שעלול להפריע לתפקודי הכליה העתידיים של העובר ,לכשיוולד או אולי עוד לפני כן ?
האם כל ההתפתחות של מערכת השתן והכליות נראית לך כחלק מפתולויגה כלשהי שמתפתחת ? מה בעצם האפשרויות פה ? האם יתכן כי העובד יהיה ללא כל פגיעה בכליות ובמערכת השתן ?
אודה לתגובתך ,מאחר ואיני מצליחה להיות רגועה בהמתנה לייעוץ .
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בכליות
ד``ר דוד בן מאיר17/02/2018שלום רב.
השאלות מורכבות ומעבר לתשובה בפורום. יתכן שהציסטות מבטאות תפקוד מופחת של הכליות ויתכן שמדובר במערכת נוספת. אם יש חשד ל puv יש צורך בפרטים נוספים על מראה כיס השתן וכמות מי השפיר
דר' בן מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,פרטים נוספים.
ר17/02/2018הי דר ,תודה על התשובה . בביקורות האחרונות היה נראה שהשלפוחית מתפקדת באופן תקין .והחשד לpuv איננו .
גם האורטר המורחב לא נצפה בביקורת האחרונה.
הדבר היחיד הוא הציסטות בכליות .וגודלן .
אודה להתייחסותך ,
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיפה של איבר המיון כחולהרותם11/02/2018
שלום רב.
בני בן 3 חודשים. עולה במשקל תקין ונותן שתן צוואה.
היום לפני המקלחת ראיתי שהכיפה כחולה. בדקתי וראיתי אחרי המקלחת שהיו סיבים לבנים קטנטנים כנראה מהטיטול. ניקיתי אותם ואני חוששת שאולי מדובר בדבר אחר.
אנא עזרתכם הדחופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע כחול
ד``ר דוד בן מאיר17/02/2018שלום רב. צבע ומראה תקינים יכולים להיות רגועים. דר' בן מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריסטלים בשתן וכאבי בטןאורלי27/01/2018
שלום,
ילדה בת 5שסובלת מעל שבועיים מגרד בכל הגוף,לעיתים עם פריחה,בבדיקת שתן כללית נראו קריסטלים+++,ולוקוציטים 13-15,הספירות דם הכל תקין למעט plt-502 ..
מתלוננת על כאבי בטן שמקרינים לגב,על צריבה בעת מתן שתן,סטיק תקין-מעט לקוציטים..
נפיחות ואדומימיות מתחת לעין.
כרגע נתנו סטרואידים שלא מקלים על הגרד..
אשמח לדעתך,תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתן לא תקין וכאב בטן
ד``ר דוד בן מאיר17/02/2018שלום רב, ממליץ לפנות לנפרולוג ילדים. דר' בן מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכי לאחר בדיקת ציסטוגרפיהמיטל איבגי23/01/2018
שלום,
התינוקת שלי בת שנה ו 7 חודשים ביצענו היום בדיקת ציסטוגרפיה ( דרגה 3)ללא טשטוש.ברקע הידרונפרוזיס.
מהרגע שהגענו הבייתה הילדה נוגעת הרבה בחיתול ובוכה המון, ניכר שכואב לה.האם עליי לעשות משהו בנידון?
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי לאחר ציסטוגרפיה
ד``ר דוד בן מאיר17/02/2018שלום רב, חלף כבר זמן ומקווה שהכל הסתדר. לכלל הקוראים במצב כזה צריך לשלול דלקת בשתן באופן מהיר ולתת כמובן משככי כאב. דר' בן מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מצב של פין חבוי או עודף עורלה?מיכל18/01/2018
שלום.
בני כיום בן 6 חודשים. התמונה עדכנית.
עבר ברית במועד. עד גיל 2-3 חודשים העטרה בלטה מעבר לעורלה, כפי שמצופה. עם הזמן העטרה נכנסה פנימה ומתחבאת בתוך העורלה. בתנוחות גוף מסוימות שלו היא כמעט כולה בפנים ובאחרות- רק מחציתה. בלחיצה עדינה סביב בסיס הפין העורלה מגיחה החוצה והמראה נראה תקין למדי, למעט נפיחות קלה בצדדים של העורלה ממש בצמוד לעטרה. כשמרפים את הלחיצה העטרה חוזרת פנימה.
אציין כי אין הידבקויות עורה לעורלה.
האם מדובר בתופעה של פין חבוי?
האם נדרש לטפל או שיחלוף מאליו כשיגדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת. פין חבוי/ עודף עורלה
מיכל18/01/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עם אשכים שעולים לתינוקריטה עמרם15/01/2018
שלום רב ליפני איזה חודשיים החלפתי לתינוק שלי טיטול ועלו לו האשכים והוא בכה המון.
היום בגן עלו לו האשכים והוא בכה המון בנגיעה מעל אזור הפין.
מה עושים האם התופעה נורמלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשכים שעולים
ד``ר דוד בן מאיר18/01/2018שלום רב. אשכים יכולים לעלות ולרדת. תוםעה זו אינה כרוכה בכאב. לפיכך, אם יש כאב באשך שאינו חולף בתוך דקות יש לפנות לרופא הילדים או לחדר מיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד לגעת באיבר המין ילד בן 8איציק27/12/2017
שלום רב
יש לי ילד בן שמונה שכל כך פוחד לגעת באיבר מינו או לשטוף אותו במקלחת אני כל כך מודאג מהנושא אשמח לתשובה האם אני אמור לדאוג מהנושא כמו כן אציין שלא יצא לי לראות אצלו זיקפה האם זה תקין
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד נגיעה
ד``ר דוד בן מאיר18/01/2018שלום רב. יתכן שעבר טראומה קודמת. אם קיצוני מוטב לפנות לייעוץ רגשי. לא חייבים לראות זיקפה בגיל זה. אין זה אומר שמשהו לא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאפקות לפיפי והרטבה לילדה בת 3שיר15/12/2017
שלום,
ילדה בת 3 עם תחתון רטוב בערך 8 פעמים ביום. היא לא הולכת מיוזמתה לשירותים אלא רק שהתחתון שלה כבר ממש ספוג מטיפות שיוצאות לה מהתאפקות היא הולכת. אנחנו לוקחים אותה לשירותים כל שעה וכמעט תמיד יש לה. לפעמים גם לא עוברת שעה מאז הפיפי האחרון והתחתון כבר רטוב מפיפי. נראה שלא יכולה לעבור שעה בלי שיש פיפי. רק אציין שבלילה ישנה בלי חיתול ואין הרטבות בכלל מ 7 בערב עד 6 בבוקר. יכול להיות שקשור למשהו פיזי? נראה שהילדה לא מבינה/מרגישה שיש לה פיפי עד שהתחתון שלה רטוב..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבה
ד``ר דוד בן מאיר18/12/2017שלום רב
במקרים בהם הלילה יבש ישנה יכולת איחסון תקינה של הכיס. בגיל 3 עדיין מוקדם לטפל, אך אם יתמיד ממליץ לאחר ברור ראשוני של רופא הילדים להתחיל עם טיפול התנהגותי רגשי
דר' בן מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין חבוי דרכי טיפולמרסל03/12/2017
לבני בן ה 4 חודשים יש פין חבוי אני דואגת כי קראתי באינטרנט שיכול להיות שהערלה נדבקה לו. האם יש טיפול כלשהו האם כדאי לי לקחת אותו לאורולוג? יש לציין שהוא לא שמן במיוחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין חבוי
ד``ר דוד בן מאיר18/12/2017שלום רב
הייתי פונה לרופא הילדים ואם ספק בליבו פונה לאורולוג בעוד מספר חדשים
דר' בן מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)