מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופא מנעראבי11/07/2010
שלום ד"ר,
רציתי לשאול שתי שאלות :
1. אני נער ורציתי לדעת מדוע שק האשכים מתכהה?
2. יש לי שערות גם על הפין עצמו עד האזור של צלקת העורלה. האם זה תקין וכיצד ניתן להוריד את השיער הזה במידה וזה אינו תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר דוד בן מאיר15/07/2010מציע לפנות לרופא לבדיקה והסבר מפורט תוכל לקבל לאחר שתיבדק
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 3.9, מטפטף בים ומרטיב בשינהשרית08/07/2010
בני בן 3ו-9 חודשים. מזה כ-9 חודשים "גמול" ביום אך מטפטף: התחתונים כמעט תמיד קצת רטובים. כאילו הולך לשירותים מאוחר מידי ולפעמים סתם קצת מרטיב בלי ללכת להשלים השתנה בשרותים.
משתין בד"כ לעיתים קרובות, כמויות מעטות בכל פעם.
מרטיב בשינה - גם בשנת הצהרים וגם בלילה, ולכן ישן עם חיתול.
האם להתחיל כעת בירור רפואי? האם ישירות אצל אורולוג ילדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר עמוס נאמן10/07/2010בשלב הזה קשה לדעת אם תהליך הגמילה עדיין לא הושלם או שישנה בעיה הגורמת לטיפטוף. רצוי שתפנו קודם כל לרופא ילדים. לאחר מכן במידת הצורך לאורולוג ילדים
טיפול בהרטבת לילה לרוב מתחיל בגיל 5
בברכה
ד"ר עמוס נאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ושאלה נוספת
שני10/07/2010אם הניתוח הנ"ל נחשב מסובך/שיגרתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשני08/07/2010
אני בהריון וביצעתי סקירה מורחבת נמצא תקין מלבד הרחבת אגן הכליה.(מין זכר)
בסקירה ראשונה אגני כליה היו 4 מ"מ ו2.8 מ"מ (שבוע 16) כעת שבוע 23 אגני כליה 8 מ"מ ו-5.3 מ"מ
1.מהו ערך תקין של הרחבה ומה עושים במצב כזה?
2.האם יש סיכוי שזה יסתדר?האם נתקלת במצבים כאלה?זה שכיח?
3.חלילה אם עד הלידה לא יורד מה עושים אז?לציין שרשום מרקם כליה וגודל תקינים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר עמוס נאמן10/07/2010שלום רב !
מדובר בממצא נפוץ מאוד המתגלה בכ- 1% מההריונות. הרחבה נחשבת לתקינה עד 5 מ"מ . לפי התאור שלכם ככל הנראה מדובר בהרחבה קלה. סביר להניח שאין לכך משמעות ויהיה צורך במעקב בלבד. רק אחוז קטן מילדים עם הרחבה מגיעים בסופו של דבר לניתוח.
לאחר הלידה צריך לפנות לאורולוג ילדים או/ו נפרולוג לצורך מעקב.
אני לרוב רואה ילדים אלו עוד ביעוץ טרום לידתי ולאחר מכן ממשיך לעקוב אחריהם.
רצוי שגם אתם תפנו ליעוץ מסודר.
בברכה
ד"R עמוס נאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח הרחבת פתח השופכהיוני03/07/2010
בני בן ה- 7.5 עבר השבוע ניתוח הרחבת פתח השופכה (מאטוטומיה). נראה לי כי החלק התחתון של החתך נסגר (הפך צבע לחום, כמו דם קרוש), למרות שאנו מורחים משחת סינטומצין מס' פעמים ביום. האם יתכן שחלק מהחתך יסגר כ"כ מהר? אנחנו מוזמנים לביקרות אצל הרופא רק בעוד חודש. האם כדאי שיראה בכל זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר עמוס נאמן03/07/2010יתכן ויש קריש דם, כמו כן יתכן והפתח ניסגר.
רצוי שיראה את זה ולא להמתין חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכליותצפון01/07/2010
שלום ד"ר
יש לי בן כעת בן שנתיים ושמונה חודשים, ידוע על פגיעה מוחית- מחלה ניורודגנראטיבית, סובל גם מפרכוסים מקבל טיפול ב TOPAMAX
היה באי שקט עשינו לו U.S כליות בחשד לאבנים בכליות, כי ה TOPAMAX יש לו נטיה לעשות אבנים בכליות
בבדיקת U.S כתוב- כליות בגודל ומבנה תקין, פרנכימה שמורה, אך בכליה שמאל מוקדים היפראיקוגינים זעירים בודדים, שלפוחית השתן תקינה, שתן עכור לא צלול עם משקע
האם מדובר באבנים?
איך מטפלים באבנים בכליות?
לציין כי הילד עם פיגור אי אפשר להבין ממנו למה הוא באי שקט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכליות
ד``ר דוד בן מאיר01/07/2010משה שלום רב,
הממצאים בכליות יכולים להעיד על אבנים זעירות אך לא בהכרח. משקעים בכיס השתן אינם אבנים. כדאי להיות במעקב של נפרולוג או אורולוג ילדים לצורך מעקב מסודר. הממצאים בציינת לא יכולים גורמים לכאב או לאי שקט.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח- פין עקוםאם מודאגת01/07/2010
שלום רב,
בגיל חצי שנה, יש לנו פגישה עם אורולוג טרם ניתוח לפין עקום 90 מעלות ומסובב.
ברצוני לברר מה הם סיכויי הצלחה של ניתוח זה? (ראיתי מישהי שכתבה בפורום שהניתוח של בנה לא הצליח וחזר למצבו הקודם בגיל 6)
לאחר כמה ימים בני יחלים מהניתוח?
ממה הוא יסבול?
ומהי הדרך המומלצת לבצע את הניתוח? באיזו טכניקה- כאשר הפין עקום ב- 90 מעלות ומסובב?
האם כתוצאה מהניתוח הפין יקוצר? ידוע לי שלא ראיתם אותו אך לפי ניסיונכם, כיצד אתם מנתחים במקרים מעין אלו.
אציין שבעת זקפה, הפין עקום משמעותית שמאלה נראה מעין שבור
ורואים את העור מסובב כשפין רפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח- פין עקום - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר11/07/2011שלום רב,
שאלותייך טובות והן מעבר לפורום זה. ראוי לדון עליהן עם הרופא המנתח כפי שנהוג לעשות לפני כל ניתוח
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח- פין עקום
ד``ר דוד בן מאיר01/07/2010שלום רב,
תיקון סיבוב של הפין אינו גורם לקיצורו, תיקון של עקמת הפין לעיתים גורם לקיצור מסוים. לרוב הניתוח מצליח אך מובן שלעיתים יכול לא להצליח או לחזור - לא ניתן להבטיח תמיד הצלחה באף ניתוח. מדובר בניתוח שאורך כשעה ולאחריו משתחררים הביתה.
בהצלחה
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתגובה לגבי השאלות הנוספות
אם מודאגת02/07/2010בדבר הטכניקה, ההחלמה- ראה הודעה קודמת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול לענות???
אם מודאגת15/07/2010חלפו שבועיים מהפנייה...... תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפין עקום
ד``ר דוד בן מאיר15/07/2010הניתוח כולל הפשלת עור הפין עד לבסיסו וביצוע זקפה מלאכותית. אם יש עדיין עקמת תופרים בצד השני כך שקיים קיצור מסוים של הפין. ההחלמה 2-3 שבועות עד לירידת הנפיחות.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני סובל מעקמת פין!
חסוי10/07/2011אני מתבייש לומר להורים שיש לי עמקת פין .. ושהם יקחו אותי לרופאים לעשות ניתוח או משו כדי לטפל בבעיה..
מה אפשר לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרונפרוזיס לתינוק בן 4 חודשיםעינת30/06/2010
שלום
בני בן 4 חודשים ואובחן עם הרחבת אגן כליה כבר לפני הלידה. לאחר הלידה היינו במעקב וההרחבה גדלה מ 10 מ"מ כאשר היה בן חודש להרחבה של 15 מ"מ בגיל 4 חודשים. נשלחנו למיפוי כליות, MAG3. מתוצאות הבדיקה עולה כי התרומה היחסית של תפקוד הכליות הכולל: ימין 59%, שמאל 41%. שתי הכליות עם תפקוד שמור, עם הידרונפרוזיס, שבולט יותר בכליה שמאלית, עם הפרעה בניקוז אך ללא עדות לחסימה מכנית שלמה.
יש לנו תור לאורולוג רק בעוד חודש, ואנו מודאגים האם מצב כזה בד"כ דורש התערבות כירורגית ועד כמה דחוף לטפל במצב?
נודה מאוד על תשובה
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרונפרוזיס
ד``ר דוד בן מאיר01/07/2010עינת שלום,
ההחלטה על ניתוח לתיקון היצרות לעיתים קלה אך לרוב אינה חד משמעית, כמו במקרה שלכם. ראוי לראות את צילומי ה US כמו גם המיפוי ולהחליט בהתאם האם יש צורך במעקב או בניתוח.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במיניריןיאנה27/06/2010
שלום רב,
יש ילדה בת שבע עם תסמונת דאון אנחנו לאחרונה התחלנו טיפול במינירין עכשיו נאמר לנו להגבילת הילדה בשתיה כשעה לפני נטילת הכדור עכשיו בגלל שהקיץ מתחיל וחם הילדה נורא צמאה כל הזמן ואני כבר לא מדברת שגם בחורף היא אוהבת לשתות לפני השינה
מה לעשות עם הצמא שלה והאם הטיפול יהיה אפקטיבי למרות זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במינירין
ד``ר דוד בן מאיר01/07/2010יאנה שלום,
כאשר נוטלים מינירין אסור לשתות הרבה היות ששתיה מרובה עלולה לגרום לירידה של נתרן בדם שיכולה להיות מסוכנת. מסיבה דומה אין ליטול מינירין כאשר מקיאים או חולים. אם אין הילדה יכולה לעמוד בכך עדיף לא לטפל בתרופה זו.למעט התוויה זו מינירין בטוח מאד לשימוש וניתן להשיגו בכדור שנמס מתחת ללשון.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Streptococcus agalactiae לילדה בת 5אוקסנה25/06/2010
לבתי בת ה 4.10 בבדיקת משטח וגינלי התגלה Strep B
להלן תוצאות הבדיקה
Vaginal Yeast Culture
Vaginal Leucocytes smear רבים
Vaginal Culture Streptococcus agalactiae-
(group B)
א.הומלץ לתת לה 12 מ"ל תרחיף מוקסיוטי פורטה פעמיים ביום, מוקסיויט 250. האם המינון הנ"ל מספיק.
ב. בתי ובני בן ה 10 חודשים מתרחצים באותו אמבט, האם יש סכנה שהוא יכול להידבק ב סטרפטקוק זה במקומות אחרים,כגון אוזנים, מערות האף?
אודה מאוד על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
אוקסנה25/06/2010שכחתי לציין שהכל התחיל לפני כ 5 ימים כאשר ראיתי הפרשות מרובות על התחתונים של ביתי. האם הפרשה מעידה גם על פטריה או שהיא נובעת מסטרטפקוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
ד``ר דוד בן מאיר01/07/2010שלום רב,
ממליץ להתייעץ עם רופא הילדים באשר לשאלותייך, פורום זה עוסק בדרכי השתן ואינני יכול לספק תשובות מתאימות בתחום עליו שאלת
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבן שלי שהוא ב3 יש בעייה באשך אחדאביבית דוד24/06/2010
כמו שציינתי , לליאם יש אשך אחד גדול יותר ומנופח קצת מהשני בעבר זה לא היה תמידי רק שהחום היה מבקר,וזה גם רגיש לו הוא לא נותן שיגעו לו לדוגמא בזמן ההחטלה. אומנם הוא בן 3 אבל יש לו עיקוב התפתחותי והוא מטופל דרך מכון להתפתחות הילד , אני מאוד מודאגת וכבר יש לנו תור לאורולוג אבל אשמח לקבל תשובה ממכם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבן שלי שהוא ב3 יש בעייה באשך אחד
ד``ר דוד בן מאיר25/06/2010אביבית שלום,
שאלתך לא ממש ממוקדת- מבין שיש אשך אחד "נפוח" יותר- יש לך תור אצל אורולוג וזה בדיוק מה שצריך לעשות. לאחר שיבדוק ויאבחן את הסיבה יוכל לתת לכם פתרון.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורית24/06/2010
שלום. מדי פעם שאני מחליפה חיתול לתינוק בן שלושה חודשים אני רואהמעין כתם כתום בהיר על החיתול . תמיד באיזור איבר המין. היום הכתם היה יותר גדול. האם יכול להיות שזה מהאבר מין??
יש לציין שהרופא אמר לי שיש לו מעט מים באשכים בבדיקה רגילה וכללית.
מה עליי לעשות? והאם לתינוק יש הפרשות מאיבר המין? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר דוד בן מאיר25/06/2010מיכל שלום,
אין קשר בין הנוזל סביב לאשכים לכתם שתיארת.
לתינוקות אין הפרשה מהפין ולכן קשה לענות על-כך. ראוי לקחת שתן לכללית ולהתייעץ עם רופא הילדים.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מיאטוסאמא23/06/2010
לאחרונה אובחן אצל בני בן החמש מיאטוס צר והומלץ לבצע ניתוח.
מה הדחיפות לביצוע ניתוח כגון זה אם אין איזשהי הפרעה נראית לעין בהטלת השתן או כאבים?
האם הניתוח מבוצע בהרדמה מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מיאטוס
ד``ר דוד בן מאיר25/06/2010שלום רב,
מיאטוס צר דורש טיפול רק אם קיימת הפרעה בהטלת שתן.
לרוב מתבצע בהרדמה מלאה קצרה, ניתן לבצע גם בהרדמה מקומית עם טשטוש.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין קטןדן23/06/2010
שלום רב
בני בן 11.5 שנים
בעל איבר מין קטן במיוחד
כבר בברית המילה המוהל עורר את תשומת לבנו לכך
בגיל 3 שנים נבדק על ידי אורולוג שקבע כי איבר המין בנורמה
היום כאשר בני מתרחץ בבריכה עם ילדי הכתה
אני חושש שבמקלחות המשותפות
הוא יהפוך ללעג
יש לציין שעד היום לא היו תלונות
שאלתי אם יש אפשרות להתערבות קוסמטי ?
לאן לפנות ובאיזה גיל?
תודה על שיתוף הפעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר מין קטן
ד``ר דוד בן מאיר25/06/2010דן שלום,
כאשר בנך יתחיל את התבגרותו המינית, באם אשכיו תקינים הוא יתחיל להפריש טסטוסטרון שיגרום להגדלת הפין. יש לחכות בסבלנות היות שאין דרך כירורגית יעילה ובטוחה להארכת הפין. גם למתן טסטוסטרון יש תופעות לוואי כמו סגירת אתרי גדילה של העצמות.
ניתן לפנות לבדיקה נוספת אצל אנדוקרינולוג או אורולוג ילדים.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאני19/06/2010
שלום,אני בן 15 וחודשיים.מגיל 12 וחודשיים בערך התגלו אצלי שני גולות בפטמות ונאמר לי שזה קיים אצל מתבגרים רבים.זה מפריע לי מאוד,בעיקר שהגעתי לזה הזה.כבר 3 שנים שאני עם זה ואפילו יותר.לסובבים אותי בגילי זה היה לתקופה קצרה ונעלם.מה דעתך?מתי זה עשוי להיעלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר דוד בן מאיר25/06/2010שלום רב,
אינני מומחה בתחום זה, מציע לפנות לרופא מטפל.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באיבר המיןמאיה19/06/2010
בני {בן 4.5 }נוגע כל הזמן בבולבול ושאנו שאולים אם יש לו פיפי האומר שזה רק כאוב לו עשינו לו בידקת שתן והכל היה תקין מה לעשות?
ד''ר עמוס נאמן19/06/2010האם כואב לו בזמן שמטיל שתן או סתם כך, בכל מקרה אם אתם מותרדים תפנו לאורולוג ילדים לבדיקה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)