מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאלי08/01/2008
הבנות שלי כבר 9 וחצי חודשים והערב נהיה ממש סיוט עבורי והרבה עצבים.
כמובן יש לנו טקס שינה מקלחת אוכל ולישון והן נרדמות בערך 20:00 -19:30 הבעיה ששעה אחרי זה הן מתעוררות ובוכות
והיסטריות (כל אחת בתורה) ולא מוכנות לחזור לישון , אז למעשה הן נשארות ערות עד 22:00 לפחות ורק אח"כ נרדמות וגם זה בעצבים ובכי.
אני כבר אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות , הבעיה שהן באותו חדר כי אין לי עוד חדר ואם אני מחליטה שאחת הבנות אני ישאיר אותה במיטה ותבכה עד שתרדם היא תעיר את השניה, דרך אגב גם בסלון בלול ששמים אחת מהן השניה עדין שומעת את הבכי ומתעוררת.
י
ש לי נקיפות מצפון לגבי הילד שלי שהוא בן 5 שאני עצבנית בערב בגלל זה והרבה פעמים אני עצבנית עליו כי גם השגרה שלו נהרסת ולפני 22:00 הוא לא הולך לישון כי אין לי זמן להתעסק איתו.
עליי לציין ש3-4 פעמים אני לבד בערב איתם שבעלי עובד או לומד.
אשמח לקצת עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי תשובה של שינה בשניים לרננה
סיגל לוי08/01/2008הי אלי
ראי את התשובה לרננה
בנוסף חשוב להדגיש שלא להפריד בין התאומים, גם אם הם מעירות אחת את השנייה
אם מפרידים בינינהן, הן לומדות לעמוד על המשמר - לבכות ולוודא שאינן מפסידות משהו שהשנייה מרוויחה.
כל אחת צריכה להתרגל לישון במיטתה ולא בפתרון ביניים כמו בלול
כדאי לך לקרוא את המאמר שינה בשניים באתר הבית שלי
www.sigal.name
בהצלחה
והמון סבלנות
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)