מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלישייה ..קשה לישירן30/07/2011
היי אני בהריון שלישיה בחודש 5 ..... 2 זהות ואחת שונה לאחר הפריה.
אני ללא ילדים ואחרי נסיונות של שנים והפלות חוזרות. מחודש ראשון אני בשמירת הריון של שכיבה מלאה בבית רע לי משעמם לי אני לא עושה כלום מלבד לישון ולראות טלויזיה אפילו תאבון אין לי ועליתי רק 5 קג' כל ההריון שזה ממש מעט לשליישיה אני לא בדכאון או משהו אבל משתעממת למוות .... אולי יש איזה רעיון שאני יוכל להפיג את השעמום.. בבית בלי מאמץ רב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלישייה ..קשה לי - תגובה
ליאת לוי31/07/2011שירן שלום,
ראשית כל מזל טוב גדול- ותפילה גדולה שהפעם זה יצליח.
שיעמום הוא מצב נפשי. ישנם מצבים בחיים בהם אנחנו לא מסוגלים להעסיק את עצמינו מכל מיני סיבות.
המתח הגדול, מקשה על תפקוד, ובפני עצמו יכול לנטרל את היכולת לעשות משהו פרודקטיבי עם שעות הפנאי הרבות שניזדמנו לך.
ייתכן שככל שהזמן יעבור, הלחץ ייפחת ותוכלי יותר להתפנות להעסיק את עצמך.
נסי לחשוב על תחביבים שהיו לך בעבר, והאם הם יכולים לחזור למרכז הבמה, אולי משהו שקשור באומנות, בכתיבה, בפתרון תשבצים, פזלים, סריגה, ריקמה ועוד, ועוד...
כמו כן, הייתי מציעה לך לנסות להתחבר לנשים במצבך, מאחר ואת בשכיבה, האינטרנט מהווה את מקור החיבור האולטימטיבי. ישנם פורומים לתמיכה בנשים בהריון, ופורומים של הריון לאחר טיפולים. גלישה באתרים אלה עשויה להקל על תחושת הלחץ, השיעמום, והבדידות שניתן לחוש במצבך.
מאחלת לך בהצלחה,
ומחזיקה אצבעות שהכל יהיה בסדר הפעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)