קשור לאמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשור לאמא

אחד התאומים שלי בן 4.5 הגדול מבן תאומים זהים לא עוזב אותי לרגע,
    הוא דורש שרק אני אלבישו , אכין לו אוכל , אקלח אותו , אשכיבו וכו ' ,
    לא מוכן להשאר עם אף אחד , אפילו עם אביו , סבא וסבתא , אחים ,
    לא עוזב אותי לרגע מאז שמגיע מהגן ב 13.20 , גם הפרידה בגן בבוקר
    מאוד קשה . מחכה לעצה . בתודה . יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשור לאמא

הוספת תגובה

• קשר חזק

ורד בן פורת
    17/01/2008

שלום לך יעל. תוכלי להרחיב בעניין הקשר שלו אלייך: האם זה מצב שנוצר לאחרונה, או החמרה של מצב קיים? איך היחסים שלו עם אחיו התאום? קרובים, תחרותיים? ועם האחים האחרים? ככל שתתארי יותר יהיה קל יותר להבין ולחשוב על פתרונות. להתראות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר הדוק

שלום לך , הקשר ההדוק היה קיים כל הזמן , אך סביר. בחודשים האחרונים הוא
    החמיר. היחסים שלו עם אחיו התאום טובים והדוקים , יחד עם זאת יש גם מריבות
    ותחרות. האחים האחרים שלו הם בני 18 , 22 כך שבדרך כלל היחסים טובים.
    אני נוטה לחשוב שהבעיה היא אולי חרדת נטישה ? למרות שאני צמודה אליו כל הזמן.
    וזאת בגלל שהפרידות בגן בבוקר כל כך קשות , גם השנה וכך גם היו בשנה שעברה
    שהיה בגן פרטי. בתודה . יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר

ורד בן פורת
    19/01/2008

שלום יעל. לפי התיאור שלך מדובר בדפוס שכבר התקבע, שלא נוח ולא מתאים לאף אחד מה"משתתפים" בו. חרדת נטישה שגורמת לתגובות כאלו לא מתאימה לשלב התפתחות של ילדך, אלא אם כן יש קשר לחוויות שהוא עבר. מודה שקשה לענות תשובה "וירטואלית" שנוגעת במערכת יחסים בינך לבין בנך. חשוב שתבדקי מה בתגובות שלך מעודד אותו להאיחז בך באופן כל כך אינטנסיבי, ומה ניתן לשנות, קודם כל בהיבט זה. איך ההתנהגות שלו בגן במהלך היום? מה את יכולה ללמוד על יכולתההתמודדות של בנך בכלל מדיווחים של הגננת? מוזמנת להמשיך... להתראות, ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר

שלום, לשאלותייך , אני אמא מאוד מפנקת וחמה , אין לי כל תגובות מיוחדות חוץ מאשר לפעמים,
    אני קוראת לו "דבק" ושואלת אותו למה הוא "נדבק " אלי? באשר להתנהגות בגן , בגלל שמדובר
    בתאומים וזהים הם משחקים כל הזמן יחד ולא מתחברים כלכך לילדים אחרים. אין לו בטחון עצמי,
    הוא ביישן ומופנם אבל בכל זאת משחק ועובד לאחר הפרידה בבוקר. בתודה . יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהב את אמא

ורד בן פורת
    22/01/2008

שלום לך יעל. התנהגותו של בנך מראה על קושי רגשי מסויים, שעדיין קשה לי להבין אותו במסגרת הזו. ישנן הרבה שאלות שצריכות להישאל, ותשובות כמובן, כדי שניתן יהיה להבין מדוע ולמה. במידה וזה מאד מציק לך ולו, כדאי לבדוק אפשרות של פנייה לאיש מקצוע שיוכל לבחון את הדברים ולתת לכם דרכי פעולה שיתאימו לכם. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו