מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמיראל22/01/2008
החבר'ה הקטנים שלי בני שנתיים וחצי (תאומים בנים שאינם זהים) ואני שמה לב כבר כמה זמן שהם רבים המון.
כרגע הם הולכים לאותו הגן, האם, מניסיונכם, הפרדה במסגרת הבוקר תשפר את המצב? המריבות שלהם הן יותר הצקות מעצבנות זה לזה שנראה לי שאם יבלו פחות זמן ביחד אולי המצב ישתפר.
כמובן שהחלטה כזו אינה פשוטה כי אין לנו שני גנים ליד הבית וזה אומר שאחד יצטרך להיות בגן רחוק (חברים שלא מהאזור וכו') .
האם תוכלו לספר קצת מניסיונכם על ההחלטה לגבי הפרדה ומתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריבות ונפרדות
ורד בן פורת22/01/2008שלום לך. מריבות בגיל שנתיים (ובעצם לכל אורך השנים...) הן דבר נפוץ, ומראות לא פעם על קשר חזק, ואולי על צורך בהכוונה ומעורבות ביצירת קשר חיובי ודרכי התנהגות מקובלות. הן יכולות לאותת גם על צורך בנפרדות, אבל לא בהכרח במסגרת הגן, אלא במשפחה, עם ההורים, ביחס אישי, זמן בלעדי עם ההורה ועוד. הפרדה בגן היא רק עוד כלי ליצירת הנפרדות, ואינה תחליף להתייחסות נכונה בבית.
מפנה אותך למספר מאמרים על מריבות והפרדה. להתראות
http://learn.snunit.k12.il/galim/horut/upload/.twins/index.html* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)