מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי להפריד תינוקות?אולגה16/10/2011
יש לי תאומים בני חודש ישנים באותה עריסה. אמרו לי שלא כדאי להפריד אותם עדיין כדי שירגישו יחד כמו ברחם. עד מתי להשאיר אותם ביחד?
בינתיים זה לא קל, כל פעם אחד מתעורר בבכי ומעיר את השני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי להפריד תינוקות? - תגובה
אדוה דרור20/10/2011אולגה שלום,
באופן כללי אני מאמינה בכך שצריך להפריד אותם מהרגע הראשון
ישנן כמובן תיאוריות שונות ומגוונות אבל בסופו של דבר אם
אנחנו רוצים לגדל אותם בצורה הכי בריאה ונכונה לכולם, המשימה המרכזית שלנו היא
לעודד את הנפרדות שלהם וזה מתחיל מרגע הלידה ואילך, בלבוש, בפנייה האישית
בטיפול האישי וכמובן בהקציית המרחב האישי לכל אחד ואחת מהם.
אני הפרדתי מרגע הלידה וזה היה מצוין לכולם. את יכולה לעיין בפורום בתשובות קודמות שלי בנושא השינה המשותפת ובעניין חשיבות הנפרדות.
בכל מקרה חשוב שתמיד תהיי קשובה לעצמך ולבן זוגך ותחליטי על צעדים בהורות
שלכם בהתאם למה שמתאים לכם ולאופי הבית שלכם ולא בהכרח לפי מה שאומרים שכדאי.
הרבה פעמים התסכול הכי משמעותי שלנו בהורות נובע מניסיונות שלנו כהורים ללכת עם הזרם ולא עם התחושה הפנימית שלנו.
בהצלחה ושינה טובה
אדוה דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)