שאלה לגבי שמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי שמות
    אלונה
    16/04/2012

יש לנו שלישית בנות בדרך בשעה טובה
    רציתי להתייעץ איתכם האם כדאי לנו לתת להן שמות דומים? אנחנו מתלבטים לגבי זה
    האם כדאי לתת שמות שונים לגמרי כדי לפתח להן אופי עצמאי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי שמות

הוספת תגובה

• שאלה לגבי שמות - תגובה

סימונה פלג
    17/04/2012

בוקר טוב אלונה.
    מחוויתי,בחירת השמות לשלישיה שלי היתה באופן די אקראי.כביכול.
    השם של רעות האמצעית מהשלישיה הוא שם שתמיד אהבתי. אז חשבתי שאם תיהיה לי בת אקרא לה רעות. שתי הבנות האחרות השם נבחר באותו רגע לידתן. אחת היתה מאוד קטנה וקראנו לה שי. כך שאמרתי בקול יש לנו שי רעות ובלי לשים לב יצא לי שירן.
    לדעתי שם נבחר מהחיבור לשם. כך שיכול להיות שצמאי עצמך חושבת על שמות עם אותו צליל ויכול להיות אחרת.
    לדעתי חשוב להתחבר לשם וזאת רק את יכולה להרגיש.
    שיהיה בהצלחה.
    אני כאן לכל שאלה.
    בברכה ויום טוב סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי שמות - תגובה

אדוה דרור
    17/04/2012

אלונה שלום,

את מעלה דילמה מאוד מעניינת, הורות לתאומים היא אכן מאוד מורכבת ומאתגרת והדילמות כמו שאת רואה מתחילות עוד בזמן שהן בבטן, נשמע שנושא הנפרדות , הזהות העצמית מטריד אותך מאוד. זוהי אכן סוגיה שתלווה אותך כאמא לתאומות לכל אורך הדרך והשקעת מחשבה ואנרגיה היא טובה ומשמעותית לתהליך ההורות לתאומים כמובן תוך שמירה על איזון.

לדעתי כאשר ישנה התלבטות זה הזמן לבירור קצת יותר מעמיק, לבדוק עם עצמך מה זה בשבילך שיהיו להם שמות דומים, מה "מושך" אותך לכיוון הזה, האם זה חלום ישן, ציפייה, ניסיון או המלצה? ואותו דבר בהקשר של שמות שונים, האם יש שמות שתכננת עליהם? ממה את בעצם חוששת? האם השם והצליל הם באמת מה שיסייע לך לפתח להן אופי אישי?

שאלי את עצמך את השאלות אשמח להרחיב את הסוגיה

בברכה,

אדוה דרור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו