תאומים זהים - איך מבדילים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים זהים - איך מבדילים?
    דניאלה
    02/05/2012

אם הכל יהיה בסדר אני צפויה ללדת ב"ה בשבועות הקרובים תאומים זהים. אני מתלבטת איך אוכל להבדיל בינהם בגיל מאד קטן ובהנחה שיוולדו במשקל דומה?
    שמעתי כבר על הלבשה בבגדים שונים (נראה לי לא ריאלי), לק על האצבע (לתינוק כל כך קטן?!), צמידים(אין חשש שיכרך וילחץ?) יש עוד הצעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים זהים - איך מבדילים?

הוספת תגובה

• תאומים זהים - איך מבדילים? - תגובה

סימונה פלג
    03/05/2012

בוקר טוב דניאלה,
    ראשית, בשעה טובה ובהצלחה לקראת הלידה ולקראת החיים החדשים בפנייך.
    לגבי סימני ההבדל בין הילדים אני מציעה באמת להשתמש בסימנים שאת יכולה להביא מעצך כמו:
    , סימון המיטה הקבועה לכל ילד משלו. בקבוק בצבע שונה לכל ילד, כנ"ל מוצצים.
    בתור התחלה,ישנן גומיות לשער רכות ומשוחררות שאת יכולה לשים לכל ילד על הרגל בצבע שונה ,חשוב מאוד לשים לב שהגומיה לא צמודה ורופפת,מניסיוני הגומיות מאוד עזרו לי ,לא להבדל בין הבנות אלאל לתפוס את המכנס שלא יחליק כל הזמן מהרגל.
    אולי בחודשים להלביש בצבעים שונים כדי שתוכלי להבדל ויותר חשוב מי שבסביבתך יוכל להבדיל בין הילדים.
    לשים סרט על המיטה שיהיה סימן מזהה לאותו ילד כך שגם מי שיבוא לעזור לך יראה את הסרט והצמיד ויוכל להבדיל בין הילדים.
    מקווה שעזרתי,
    שיהיה בהצלחה,
    אשמח להתעדכן.
    בברכה, סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו