מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאומים זהים - איך מבדילים?דניאלה02/05/2012
אם הכל יהיה בסדר אני צפויה ללדת ב"ה בשבועות הקרובים תאומים זהים. אני מתלבטת איך אוכל להבדיל בינהם בגיל מאד קטן ובהנחה שיוולדו במשקל דומה?
שמעתי כבר על הלבשה בבגדים שונים (נראה לי לא ריאלי), לק על האצבע (לתינוק כל כך קטן?!), צמידים(אין חשש שיכרך וילחץ?) יש עוד הצעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים זהים - איך מבדילים? - תגובה
סימונה פלג03/05/2012בוקר טוב דניאלה,
ראשית, בשעה טובה ובהצלחה לקראת הלידה ולקראת החיים החדשים בפנייך.
לגבי סימני ההבדל בין הילדים אני מציעה באמת להשתמש בסימנים שאת יכולה להביא מעצך כמו:
, סימון המיטה הקבועה לכל ילד משלו. בקבוק בצבע שונה לכל ילד, כנ"ל מוצצים.
בתור התחלה,ישנן גומיות לשער רכות ומשוחררות שאת יכולה לשים לכל ילד על הרגל בצבע שונה ,חשוב מאוד לשים לב שהגומיה לא צמודה ורופפת,מניסיוני הגומיות מאוד עזרו לי ,לא להבדל בין הבנות אלאל לתפוס את המכנס שלא יחליק כל הזמן מהרגל.
אולי בחודשים להלביש בצבעים שונים כדי שתוכלי להבדל ויותר חשוב מי שבסביבתך יוכל להבדיל בין הילדים.
לשים סרט על המיטה שיהיה סימן מזהה לאותו ילד כך שגם מי שיבוא לעזור לך יראה את הסרט והצמיד ויוכל להבדיל בין הילדים.
מקווה שעזרתי,
שיהיה בהצלחה,
אשמח להתעדכן.
בברכה, סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)