מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיבה על שמותגיל20/09/2012
שלום
צפויה להיוולד לנו שלישיה בקרוב ואנחנו מנסים לחשוב על צורת החשיבה לשמות
האם לחשוב על שמות דומים או שונים? האם כדאי או לא שהשמות יזכירו זה את זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיבה על שמות - תגובה
סימונה פלג23/09/2012שלום גיל,
שיהיה בשעה טובה ובהצלחה.
קביעת השמות לדעתי נקבעת באופן אינטואטיבי
איך שמרגישים, מתחברים עם השם ולכן אני חושבת שקצת קשה לקבוע מראש איזה שם לבחור.
אני בחרתי את השמות לשלישיה שלי כשהן נולדו.
אחת הבנות נולדה 900 גרם וישר חשבתי על שי,
רעות זה שם שאני מאוד אוהבת וידעתי שאני רוצה שאחת מהן תיהיה לי רעות . כך שתוך שתי שניות היו לי שי ורעות ונפלט לי שירן וכך נבחרו השמות.
ברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה.
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שמות
אתי14/10/2012היי
אני גם אמא לשלישיית בנים ...על השמות הוחלט לאחר היוולדם כמו שאומרים ברגע שרואים את הילד זה מגיע לבד . במקביל התייעצנו עם רב בכדי לתת תשם הנכון כי זה משפיע מאוד החלטנו שיהיה את האות א' לכולם בשם והשמות הסופיים הם :
הראל ליאור אורי ..וחיזקנו בשם נוסף את שלושת האבות אברהם יצחק ויעקב ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו החלטנו על שמות מראש
efi230528/10/2012הרבה לפני שבכלל נכנסנו להריון, אמרנו "ככה נראה לבן שיהיה לנו, וככה נקרא לבת שתהיה לנו". יצא מזל משמיים שבמקרה שני השמות מתאימים גם לבנים וגם לבנות, כך שאנחנו מכוסים מראש מכל הכיוונים, בעזרת השם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)