אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי לידה
    מור
    22/10/2012

שלום,
    נולדה לנו שלישיה לפני 3 שבועות (הפריה) הבעיה שלנו היא ששלושתם מתעוררים בשעות שונות לאכול בלילה וביום ולכן אנחנו כמעט לא ישנים
    אני לא יודעת מה לעשות, מאוד עצבנית, כל הזמן בוכה וצועקת על בעלי האהוב
    הצילו!!
    איך מחזירים את השליטה לחיי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי לידה

הוספת תגובה

• אחרי לידה - תגובה

אדוה דרור
    23/10/2012

מור שלום,

ראשית מזל-טוב הרבה אושר ובריאות.

יכולה להרגיע אותך מניסיון כשהתאומות שלי נולדו בשבועות הראשונים התהלכנו כמו זומבים לא ידענו כבר איך קוראים לנו ומי אנחנו, זה היה מתיש ומעייף, לחוץ ולא פשוט בכלל!
    אני זוכרת לילות שלמים שפשוט הייתי קמה אליהן מאכילה אחת, ויושבת לקרוא ספר או משהו כזה במקלחת , עד שהשנייה תתעורר.

ברור שזהו מצב קשה ומעייף ביותר היות והם ממש קטנים ורכים אישית לא הייתי ממליצה לנסות להעיר את כולם ולהאכיל אותם פחות או יותר יחד כי זה גיל ממש בעייתי, תוכלי לעשות את זה בעוד חודש +/-.
    בינתיים יש כמה פתרונות:
    א) לחלק ביניכם את הלילות, כך שלילה אחד את מתעוררת ולילה אחד הוא
    ב) להיעזר בכל מי שאפשר , סבתא, סבא, אחים אחיות, מטפלת, נערה שעושה ביביסיטר כל מי שאפשר שיכול גם לבוא נניח באמצע היום ולתת לכם שעה שעתיים של התאוששות זה ממש עוזר.

לפניכם תקופה מאתגרת וחשוב לדעת ולהפנים שהורות לתאומים ולשלישייה , היא הורות שונה לחלוטין מכל הורות אחרת , היא מצריכה שיתוף פעולה זוגי מלא! אין אפשרות לדבוק בחלוקת התפקידים המסורתית בין בעל ואישה בהורות כזו. ככל שתבינו זאת יותר מהר ותבנו מערך פעולה זוגי משותף יקל עליכם.

הרבה אוויר, מצאי לך את המקומות שמאפשרים לך להשתחרר ולהתאוורר גם אם זה רק לכמה דקות!

בהצלחה ושינה טובה

אדוה דרור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו