מעירים אחד את השני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעירים אחד את השני
    ג'ו
    08/11/2012

אני אמא לתאומים בן ובת בני 4 חודשים. הם מתקשים לסגל לעצמם שנת לילה מכיוון שכל אחד מהם מתעורר בזמן אחר והבכי מעיר את האח השני. האם נכון בשלב זה להפריד בחדרים לליליה או האם יש המלצה אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעירים אחד את השני

הוספת תגובה

• מעירים אחד את השני - תגובה

סימונה פלג
    08/11/2012

ערב טוב ג'ו
    מזל טוב ללידת התאומים. כאם לשלישיה אני יודעת כמה קשים הלילות הלבנים.כל שכן כשמדובר לא רק על ילד אחד.
    הרגלי שינה של תינוקות לוקחים זמן. אבל, וכאן ישנה חשיבות לאבל..אפשר להגיע לשינה מסודרת גם אצל תאומים.
    ראשית להחליט שאת לוקחת את כל הזמן הדרוש לכך ומתחילה להשריש הרגלי שינה מסודרים וקבועים אפילו בגיל קטן.
    איך:
    חשוב שיהיה טקס קבוע לשינה. יכול להיות שהקניית הרגלי השינה תיקח יותר זמן ממה שחשבת או תכננת אבל להתמיד ברוטינה של סדר טקס השינה.
    לא להתיאש.
    דבר נוסף, אני לא הפרדתי את בנותיי בחדרים .עם הזמן ילד מסתגל לבכי של אחיו ויכול להמשיך לישון. חשוב שבהתעוררות של הילד לא יהיה דו שיח או דיבור כלשהו , אלא לתת את המוצץ שיגיע, לא להרים לידיים ולשמור על שלווה להמשך השינה.
    אני רוצה להסב את תשומת ליבך לעוד משהו חשוב והוא: אם את מרגישה שהפרדה בין הילדים מביאה לך ת השינה שאת צריכה ואת הלילות הרגועים ואת יותר רגועה ומצליחה לישון ולאגור כוחות, לכי עם מה שיהיה לך טוב ויתן לך כחות. בסופו של דבר את צריכה אותם. אבל גם אם את מחליטה להפריד , חשוב שטקס השינה יהיה קבוע ועקבי.
    אשמח להתעדכן.
    בברכה,
    סימונה פלג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו