מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האכלת תאומים-דחוףג'סיקה02/12/2012
שלום רב
יש לי תאומים בנים בני חודש וחצי.
אשמח לקבל טיפים להאכלת שניהם בבקבוק יחד.
כרגע אני לוקחת אחד על הידיים ואת השני מושיבה בעגלה עם הגבהה ונותנת תמיכה לבקבוק עם כרית.
הבעיה היא שהבקבוק נופל כל הזמן ואני מזיזה את שניהם כל כך הרבה פעמים שבסופו של דבר האכלה היא פשוט סיוט והם גם פולטים המון.
תודה רבה רבה מראש
ג'סיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האכלת תאומים-דחוף - תגובה
סימונה פלג02/12/2012שלום ג'סיקה,
מזל טוב להולדת התאומים,
אני מאוד מבינה את הקושי והתסכול של להסתדר בו זמנית בהאכלת הילדים יחד.
לא תמיד זה הולך חלק , וחשוב לי שתדעי שזה בסדר גמור. אחרי הכל את אחת והם שניים.
יחד עם זאת הדרכים להאכיל את הילדים יחד על הצד הטוב ביותר הם:
הדרך שתארת, כאשר את מחזקת את הבקבוק בעזרת חיתול תומך, ואפשר ששניהם יוכלו בדרך זו ואז כאשר אחד צריך הפסקה את יכולה להתפנות אליו.
האפשרות השנייה שאני נקטתי היא שכל אחד אוכל בנפרד במנו הוא, זה נכון שיוצא שכל הזמן את סביב האכלה והחלפה אבל זה רק לתקופה מסויימת ואז כשהם גדלים יותר את יכולה לחבר להם את זמני הארוחות,
טיפ נוסף מאוד חשוב, כשיצא לי להאכיל את שלושת הבנות ואחת היתה על הידיים ושתיים על הסל קל, הייתי מדברת אלהיין ושרה הרבה, כך שהן היו קשובות לקול שלי ונרגעות,
את מוזמנת ליצור עמי קשר טלפוני, אם את מעונינת לשמוע או להבהיר יותר את שיטות האכלה.
שיהיה בהצלחה וכל טוב,
בבכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)