תאומים בני 10 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים בני 10 חודשים
    פרי
    13/02/2013

שלום רב,

יש לי תאומים (בן ובת) בני 10 חודשים. את תהליך הגמילה מאוכל בלילה כבר עשינו, אבל כיוון שיוצאות שיניים והתהליך אכן כואב או שיש להם חלום רע או סתם רוצים יחס או שצמאים (אציין כי הם מזיעים בלילה).

כיוון שהלילות מאוד קרים אז אנחנו מלבישים אותם עם 2 שכבות ויש רדיאטור דלוק כל הלילה אבל אנחנו מקפידים לבדוק מה הטמפ' ולבדוק שהם לא מזיעים או חמים מידי.

במהלך הלילה הם מתעוררים בין פעמיים להרבה יותר ומה שמרגיע אותם זה בקבוק עם מים ושאשתי מחזיקה אותם עם שמיכה ואז הם שותים, נרגעים וחוזרים לישון.

אין צורך לציין שאנחנו מותשים לגמרי מזה. האם יש דרך או תהליך לגמול אותם מזה ?

אנחנו שמים לב בלילה שהם קצת דביקים כי הם הזיעו אז הגיוני שהם צמאים אבל גם בלילה אנחנו בודקים מה הטמפ ושהחדר לא חם מידי.

יש רעיונות ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים בני 10 חודשים

הוספת תגובה

• תאומים בני 10 חודשים - תגובה

סימונה פלג
    13/02/2013

שלום פרי,
    אין ספק כשלא ישנים בלילה מרגישים מותשים וקשה לתפקד.
    הסיבות שהילדים קמים בלילה הן רבות, צמיחת השיניים, חום, אולי חלומות, חוסר נוחות...
    יכול להיות שחם להם שחם להם והם צריכים לשתות.
    הייתי מציעה לא לישון עם רדיאטור שידוע הוא מייבש.
    בנוסף אני רוצה להסב את תשומת לבכם לכך שאם מדובר בהרגל " חדש" של לצאת מהמיטה לקבל את הפינוק והשתיה כדאי לצאת מהרגל זה.וזאת על ידי זה שלא נותנים להם לשתות אלא מרגיעים עם המוצץ.
    אני יודעת שזה קשה אבל אם זו הסיבה להתעוררות אז כדאי להתחיל להמעיט אותו.
    אך קודם הייתי בודקת את עניין הרדיאטור.
    בכל מקרה הפסקת שתיה, תזונה של ילדים בלילה תיהיה סוג של סדרת חינוך ולכך צריך להיות מוכנים נפשית.
    אשמח להתעדכן ולעמוד לרשותכם.
    בברכה,
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

פרי
    13/02/2013

תודה רבה סימונה.

לגבי הרדיאטור אז הוא משולב עם מתקן לפיזור אדים כך שאומנם מייבש אך לחות יוצאת לחלל החדר, אך אכן אבדוק את הנושא אם כי קצת בעייתי כי הלילות קרים מאוד והבית ממש קפוא בלילה.

לגבי ההרגל החדש אז ננסה לאחר הבדיקה עם הרדיאטור אם מוצץ ירגיע.
    אנחנו מנוסים כבר בשבירת ההרגל של לאכול בלילה אז נקווה שאם זה הרגל אז הוא ייפסק.

תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

סימונה פלג
    13/02/2013

שיהיה בהצלחה,
    בכל שאלה אשמח לענות ולעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו