מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה חמורה מאד כמה שיותר מהר ..ירון12/03/2008
קוראים לי ירון אני ב- שלוש עשרה וחצי בכיתה ח' ויש לי אחות תאומה.
אחותי מדברת במסנג'ר אם ילד שלא מוצוא חן בעיני ( הוא איך לומר .. ה'קול' של ט' הוא מעשן .. שכב כבר .. ועוד ) אני מפחד שמשהו רע יקרה לה ...
לא מזמן הuser (משתמש) במחשב (שהוא בד''כ עם סיסמא) היה פתוח, המסנג'ר היה מחובר .
היה בתיקיה שלה את ההיסטורית שיחות שלה איתו ...
וקראתי את השיחות (עכשיו לפי מה שהבנות בכיתה אומרות הוא מגניב הוא כזה והוא -בעיקר- יש לו קסם אישי שכובש כל נערה).
אנחנו בגיל שהבנות נדלקות על ילדים מכיתות גבוהות (במיוחד ט').
נכנסתי למסנג'ר שלה ומחקתי אותו.
היא גילתה את זה ומיד ידעה שזה אני.
ומיכיון שיש גם על הuser (משתמש) שלי סיסמא ואמרתי לה אותה כי היא ביקשה ממני ולא היה אכפת לי שהיא תדע ...
אז אחרי שגילתה את זה נכנסה הuser (משתמש) ושינתה לי את הסיסמא ועכשיו אני לא יודע את הסיסמא ורק לה יש את הגישה אליו .
לפעמים אני מתעצבן מאוד שאני יכול להרוג מישהו פשוט לתת למישהו מכות (לפרוק לחצים).
אני משתדל שלא להוציא את זה עליה אבל זה בילתי נמנע אני מתרחק אבל כאני רואה את הפרצוף שלה בא לי.....
אני חושב שהחברות שלה לוחצות עליה לדבר איתו .. המשפחה שלי בכלל לא אוהבת אותן .
ענו בבקשה על בעייתי בהקדם האפשרי ... בתודה רבה מראש ירון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אח דואג
סיגל לוי18/03/2008שלום ירון
אתה אח דואג ונפלא, גם אם אחותך כועסת
דבר איתך ותאמר לה ממה אתה חושש
דבר גם עם ההורים אם אתה מרגיש שהקשר יכול לפגוע בה
אבל תזכור שבסוף היא תצטרך להיות האחריאית על עצמה
תמשיכו לדאוג זה לזו
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)