אמא לתאומים- איך להסתדר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא לתאומים- איך להסתדר?
    ליאת
    03/04/2013

נו אז תגידו לי מזל טוב, נולדו לי לפני חודש תאומים והתחלתי ללמוד ולהבין איך מסתדרים עם 2. למדתי כבר הרבה ודי מהר אבל יש משהו שעדיין קשה לי להסתדר איתו זה כשאני בחוץ איתם, למשל באוטו ואחד מתחיל לבכות גם השני ואז אני רק חושבת איך להרגיע אותם, מפה לשם אני כמעט איבדתי ריכוז איזה פעם ומאז אני מנסה לעצור בצד אבל זה לא מרגיש לי משהו שאפשרי לעשות בכל מקום. בעלי הציע שנתקין איזה מערכת שמתריאה כשיש סכנה באי שמירת מרחק או בלימה פתאום של הנהג לפני... האם זה משהו מוכר או כדאי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא לתאומים- איך להסתדר?

הוספת תגובה

• אמא לתאומים- איך להסתדר? - תגובה

סימונה פלג
    03/04/2013

מזל טוב ליאת,
    לדעתי את מתארת שתי סיטואציות:
    1. כשאת בחוץ איתם ללכת איתם ליזשהו מקום בצד לא הומה אדם ולנסותלהרגיעם. מן הסתם את מיד נלחצת מהסיטואציה והילדים נכנסיםלבכי , אז פשוט ללכת למקום צדדי ולהרגיעם.
    גם את תרגישי פחות בהתבוננות עלייך.

2. הסיטואציה השנייה היא יותר משמעותית כי את בנסיעה.
    אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שהילדים אכולים ולא עצבניים.
    ולכן אם זה הכרחי לסוע איתם , תנסי לנסיעות מאוד קצרות.
    ובכלל אם הנסיעות מכניסות אותך למצב של לחץ (ובצדק - לא קל לסוע עם תינוקות באוטו)
    אז באמת כמה שפחות או שמישהו יוכל לסוע איתך ברכב.

אנני מכירה אביזרי התרעה לרכב כך שאין לי מושג על איכותם וטיבם.

בברכה,
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאת
    08/04/2013

התגובה שלך מעט מרגיעה כי לפני כן פשוט הרגשתי שאני לבד אבל פתאום לקבל עצות זה עוזר תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאת

שלי
    04/04/2013

את מתארת מצב מאוד מוכר, גם אני נוסעת המון בדרכים והילדים איתי ברכב, אין לי אופציה להמעיט בנסיעות לכן התקנו ברכב מערכת התרעה של אייוקס, בגלל כל הסחות הדעת היא הכרחית ומצליחה להחזיר את הריכוז שלי לכביש. אני חושבת שמחובתנו כהורים לפעול למען הבטיחות שלנו ושל הילדים באוטו, כך שלדעתי מערכת התרעה וכל מה שיעזור לשמור על הבטיחות בכביש מומלץ ומבורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטיחות בנהיגה עם הקטנים

ליאת
    08/04/2013

נראה לי שגם זה מה שבעלי רוצה להתקין, אייוקס. תודה שחיזקת את מה שהוא מציע. תודה על התגובות פה, אנסה להיות רגועה יותר מעכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטיחות בנהיגה עם הקטנים - תגובה

אדוה דרור
    10/04/2013

ליאת שלום,

ראשית מזל טוב!
    אני מסכימה עם סימונה שמעבר למערכות בטיחות צריך להסתכל על התמונה בכללותה
    וזה אומר שהנסיעה בסופו של דבר מלחיצה אותך, כשאנחנו נכנסים למצב של לחץ מערכת בטיחות כזו או אחרת לא ממש תסייע, אני חושבת שהכי נכון זה כפי שסימונה הציעה להמעיט בנסיעות ארוכות או לצרף מישהו לנסיעות, בסופו של דבר הנהיגה מושפעת הכי מאיתנו הגורם האנושי ולכן חשוב שאת תהיי רגועה ונינוחה ומרוכזת בזמן הנסיעה קודם כל.

תני לעצמך זמן להסתגל הורות לתאומים היא דבר מורכב שמצריך התארגנות ושיתוף פעולה, אל תאיצי בעצמך אם את מרגישה שאת עדיין לא מוכנה לדברים מסוימים.
    אני בהתחלה נעזרתי בנערה צעירה לכמה שעות ביום בעיקר כדי לנשום אוויר ולהוריד לחץ, מאוד ממליצה לתת לסביבה לעזור או לקחת עזרה.

בהצלחה

אדוה דרור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו