שינה בלילה-ביחד או לחוד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה בלילה-ביחד או לחוד?
    טליה
    18/07/2013

הי לכולכם,
    אני ובן זוגי בשלבים מתקדמים להיות הורים לתאומים ואני מתלבטת לגבי איך להשכיב אותם לישון- האם ב2 עריסות נפרדות או ביחד? אני קוראת בכל מיני מקומות דעות לכאן ולכאן ומעניין אותי לשמוע את דעתכם שכן אנו עובירם עכשיו לדירה קטנה קטנה יוטר וחדר השינה יהיה קטן יותר. בקושי יכנסו שם 2 עריסות.

אשמח לשמוע מה דעתכם או םא כן הלשכיב ביחד אז איך מזה בדיוק מתבצע? לאיזה כיוונים? האם לשים להם הפרדה כלשהי?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה בלילה-ביחד או לחוד?

הוספת תגובה

• שינה בלילה-ביחד או לחוד? - תגובה

סימונה פלג
    19/07/2013

בוקר טוב טליה,
    אני מבינה את ההתלבטות בין השכבה משותפת לבין השכבה בנפרד,במיוחד שעתה היא תעזור מבחינת גודל החדר, אך אני ממליצה להשכיב בנפרד את הילדים. קצב הגדילה של הילדים מהיר ושינה משותפת באותה מיטה לא תיהיה אפקטיבית לטווח הרחוק שדרך אגב מהר מאוד תיהיה.
    אני מוסיפה ואומרת שהיחד של הילדים עוד ברחם והיחד הזה ילווה אותם לאורך חייהם ולכן בנקודות שאפשר לתת להם את הפרטיות עדיף לעשות זאת.
    שבת מבורכת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו