מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאומים זהים ללא מחיצהשירה14/11/2013
שלום לכולכם
יש לי מספר שאלות אני קצת מןדאגת
אני בשבוע 8 והרופא לא ראה מחיצה בין העוברים.
שניהם באותו שק והוא אמר שהם לא אוהבים הריונות כאלה ושהיו רופאים שאפילו היו ממליצים על הפסקת הריון(בחייים לא מבחינתי )
יש כאן מישהי ששה קרה לה וילדה בסוף תינוקות בריאים?
איך מתמודדים עם זה והאם עדיין יש מצב שהמחיצה תתגלה? הוא שלח אותי לטכנאי אולטרסאונד מהסיבה שהוא לא יודע לקורא טוב את האולטרסאונד.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים זהים ללא מחיצה - תגובה
סימונה פלג14/11/2013שירה בוקר טוב.
אני מתארת לי את הדאגה והחששות שעוברים עלייך.
מקווה שתמאי תשובות לשאלותייך במהרה.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים זהים ללא מחיצה - תגובה
אדוה דרור14/11/2013שירה שלום,
ממליצה לך להעלות את השאלה גם בפורום הריון ולידה שם תוכלי לקבל תשובות
מרופאים נוספים, ובאופן כללי כדאי לשקול חוות דעת שנייה.
בריאות והצלחה
בברכה,
אדוה דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחציה רואים בדכ
תותי20/04/2014בשבוע העשירי אז מוקדם מידי לדאוג אנחנו גם בשבוע השמיני וחשבו בהתחחה שזאת אותו המקרה והרופא אמר לנו שבשבוע העשירי רואים את המחיצה
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק המצב שלי
מיכל21/08/2014אפשר לשאול אם התגלתה מחיצה? מה עשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)