הפרדת תאומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרדת תאומות
    ורד
    16/08/2015

היי..בנותיי תאומות לא זהות..בנות שנה ו 11 חודשים נכנסות בשבוע הבא לגן בפעם הראשונה ..
    הגננת המליצה שהן יהיו בכיתת פעוטות אבל מופרדות וכל אחת אצל מטפלת אחרת ..
    האם כדאי או צריך להפריד ביניהן כבר מגיל כזה ?
    מה השיקולים?
    אציין רק שהבנות אוהבות ..משחקות אחת עם השנייה ולעיתים רבות על אותו משחק..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרדת תאומות

הוספת תגובה

• הפרדת תאומות - תגובה

אדוה דרור
    16/08/2015

נטלי שלום,

מדברייך קצת התקשתי להבין את החששות שלך לגבי הפרדתן אשמח אם תרחיבי מה מדאיג אותך במידה ויהיו בכיתות שונות? ממה את הכי חוששת?
    אציין כי נושא הנפרדות אצל תאומים הוא נושא מורכב וחשוב על אחת כמה וכמה בתאומים זהים כאשר הדמיון הפיזי מקשה עוד יותר על היצירה והביסוס של האני הפרטי של כל אחת מהן. חשוב שתזכרי כי כל אחת מהן היא עולם בפני עצמו עם תכונות אחרות, צרכים אחרים, התנהגויות אחרות ולכן יש לעודד אותן כמה שיותר לפתח כל אחת את האישיות שלה באופן עצמאי ולא תלוי אחותה התאומה. אני ממליצה להפריד ביניהן מגיל רך כולל בבגדים, מיטות, יצירת צעצועים פרטיים בנוסף למשותפים וכמובן גם בזמן הורים ככל שניתן.

מקווה שעזרתי אשמח לשמוע על החששות שלך כדי שנוכל להתמקד יותר במענה.

בברכה,

אדוה דרור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרדת תאומות - תגובה

סימונה פלג
    17/08/2015

בוקר טוב נטלי,
    שאלת הניפרדות של תאומים ,שלישיות וכו.. עולה אצלינו כבר למן הרגע שנולדו. מה נכון? מתי? אנני יודעת אם יש תשובה וודאית לכך, במיוחד בגיל זה. בגילאים מאוחרים יותר ההמלצה היא להפריד כמובן.
    מאחר והן נכנסות למסגרת, ואני בדעה שתמיד תמיד צריך להיות בתקשורת ודו שיח עם מי שלוקח חלק בחייו של הילדים שלי. אני ממליצה לזרום עם המטפלת, גננת ולראות איך ההבנות מתאקלמות, שינוים תמיד אפשר לעשות.
    מדגישה את השיתוף והדיבור עם הצוות המטפל, כדי להגיע למקסימום טובתן של הבנות. שזו המטרה בסופו של דבר.
    מה האינטואיציה אומרת לך?
    בברכה,
    סימונה פלג
    אשמח להתעדכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו