קושי ההשכבה לישון תאומות בנות 3 שישנות באותו החדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי ההשכבה לישון תאומות בנות 3 שישנות באותו החדר
    דנה
    06/03/2016

שלום
    יש לי תאומות בנות 3 ואני ובעלי נתקלים מידי ערב בבעייה של השכבה לישון של הילדות. מרגע שאנו שמים אותם במיטה הן רצות בבית צוחקות עוברות למיטה אחת של השנייה אנו מחזירים אותם למיטה עד שזה אפילו מגיע לרוגז וצעקות אחרי אין ספור החזרות. כדאי לציין שלפני כן יש טקס קבוע של מקלחת אוכל הקראת סיפור ומשחק חופשי . העניין הוא שהן משפיעות אחת על השנייה ככוח. איך יוצאים מזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קושי ההשכבה לישון תאומות בנות 3 שישנות באותו החדר - תגובה

סימונה פלג
    09/03/2016

בוקר טוב דנה
    איזה כוח יש לילדים שלנו.
    החזרת אותי אחורה בשנים כאשר השלישייה שלי הייתה קטנה ועשתה אותן תעלולים.
    כפי שאת כותבת ,אתם מקפידים על טקס השכבה קבוע . וזה מצוין.
    שתי נקודות אני רוצה להסב לתשומת ליבך:
    1. הרוגז והכעס שמלווים בעקבות בהתנהגות של הבנות. שהן הופכות את ההשכבה למשחק ,צחוק והשתוללות. אני מציעה לקחת נשימה עמוקה (יודעת שזה לא קל) ולא להראות כעס ותסכול מול הסיטואציה של ההשכבה.
    ככל שאנחנו מראים כעס או רוגז, הילד לוקח את התגובה למקום שלו. וכאן הן בפירוש צוחקות עליכם. כי זה הפך לשעשוע בשבילן.
    2. להמשיך ולהתמיד בטקס ההשכבה. כשהן מראות סימן ליציאה מהמיטה, מהחדר. להחזיר למיטה ללא מילה, בנחישות ובהתמדה. לא לדבר, לא להסביר, לא לכעוס.
    להעביר מסר ברור. עכשיו זה זמן שינה. ותו לא. זה יקח זמן. אבל בסוף זה יקרה. הן תבנה את העיקרון בסופו של דבר.
    האם יש אפשרות שכל אחת תסתכל בספר משלה. לפני כיבוי האורות?
    שיהיה בהצלחה,
    אשמח להתעדכן.
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו