מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי ההשכבה לישון תאומות בנות 3 שישנות באותו החדרדנה06/03/2016
שלום
יש לי תאומות בנות 3 ואני ובעלי נתקלים מידי ערב בבעייה של השכבה לישון של הילדות. מרגע שאנו שמים אותם במיטה הן רצות בבית צוחקות עוברות למיטה אחת של השנייה אנו מחזירים אותם למיטה עד שזה אפילו מגיע לרוגז וצעקות אחרי אין ספור החזרות. כדאי לציין שלפני כן יש טקס קבוע של מקלחת אוכל הקראת סיפור ומשחק חופשי . העניין הוא שהן משפיעות אחת על השנייה ככוח. איך יוצאים מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי ההשכבה לישון תאומות בנות 3 שישנות באותו החדר - תגובה
סימונה פלג09/03/2016בוקר טוב דנה
איזה כוח יש לילדים שלנו.
החזרת אותי אחורה בשנים כאשר השלישייה שלי הייתה קטנה ועשתה אותן תעלולים.
כפי שאת כותבת ,אתם מקפידים על טקס השכבה קבוע . וזה מצוין.
שתי נקודות אני רוצה להסב לתשומת ליבך:
1. הרוגז והכעס שמלווים בעקבות בהתנהגות של הבנות. שהן הופכות את ההשכבה למשחק ,צחוק והשתוללות. אני מציעה לקחת נשימה עמוקה (יודעת שזה לא קל) ולא להראות כעס ותסכול מול הסיטואציה של ההשכבה.
ככל שאנחנו מראים כעס או רוגז, הילד לוקח את התגובה למקום שלו. וכאן הן בפירוש צוחקות עליכם. כי זה הפך לשעשוע בשבילן.
2. להמשיך ולהתמיד בטקס ההשכבה. כשהן מראות סימן ליציאה מהמיטה, מהחדר. להחזיר למיטה ללא מילה, בנחישות ובהתמדה. לא לדבר, לא להסביר, לא לכעוס.
להעביר מסר ברור. עכשיו זה זמן שינה. ותו לא. זה יקח זמן. אבל בסוף זה יקרה. הן תבנה את העיקרון בסופו של דבר.
האם יש אפשרות שכל אחת תסתכל בספר משלה. לפני כיבוי האורות?
שיהיה בהצלחה,
אשמח להתעדכן.
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)