מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון 3 עוברים שבוע 8 אחרי טפולים, אשמח להתייעצותע פ13/07/2016
שלום
אני בהיריון עם 3 עוברים אחרי טיפולי IFV , שבוע 8 + , אשמח להתייעץ עם אמהות לשלישייה, או נשים בהיריון ב 3 עוברים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון 3 עוברים שבוע 8 אחרי טפולים, אשמח להתייעצות - תגובה
סימונה פלג14/07/2016בוקר טוב,
בשעה טובה,
אומנם הבנות שלי גדולות.
יכולה לייעץ לך.1. להקשיב למה שהרופא אומר.
2. לשמור ,,גם אם מרגישים טוב ובסדר. לא לעשות דברים מוגזמים, לא לסחוב, להרים..
3. לנוח לנוח לנוח. אץ תצטרכי את הכוחות.
4. אם ממליצים לך לקחת כדורים, לחזוק צוואר הרחם, או ויטמינים וכו.. לקחת.
שיהיה המון בהצלחה.
שמרי על עצמךךך
יוםמקסים ומבורךך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון בשלישיה לחץ מרופאים
ע.פ14/07/2016תודה ע להמענה
בעיקר הרופאים מפעילים עלי לחץ לעשות דילול, בגלל הסכנות והסיבוכים, לידה מוקדמת, נכויות ולקויות שעלולים לקראת בהיריון עם שלישייה
ואני לא מסוגלת לחשוב על זה, ואפילו לא רוצה לחשוב על דילול, מרגישה שאני אוהבת את שלושתם
האם תוכלי להמליץ לי מהניסיון שלך איך התמודדת עם הלחץ של הרופאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון בשלישיה לחץ מרופאים - תגובה
סימונה פלג14/07/2016היייי יקרה,
אוכל להשיב לך מנסיוני האישי,
גם לי הציעו לעשות דילול. מאותן סיבות שהזכרת,
לא הסכמתי.
אצלי זה היה הריון טבעי . אחד ל..
והתשובה שלי היתה שאם קיבלתי שלישיה, אני משאירה אותם. בהזה נגמר הסיפור.
רוצה לציין גם שהייתי מאוד צעירה.
אנני יודעת בת כמה את, וכמה טיפולים עברת, יש לזה גם משקל...
אני ממליצה גם לשאול חוות דעת רפואית נוספת, למען השקט שלך.
יכולה להיות שהתמונה יותר תתבהר.
חשוב לי גם לכתוב ולתת לך טיפ חשוב,
כל החלטה שתקבלי, היי שלמה אתה. כל החלטה שתקבלי תיהיה נכונה
אשמח שתעדכני אותי,
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)