בידול בין אחיות תאומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בידול בין אחיות תאומות
    נעמה
    10/07/2018

מאז שהן קטנות אני לא אוהבת להלביש את התאומות שלי אותו הדבר, אבל כשהן גדלו הן דווקא אהבו את העניין והן מתעקשות להתלבש אותו הדבר ולסדר את השיער אותו הדבר וכדומה. כמובן שאני לא מונעת מהן את זה, אבל אני לא חושבת שזה טוב להתפתחות האישיות שלהן. אשמח לחוות דעת מקצועית בעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בידול בין אחיות תאומות

הוספת תגובה

• בידול בין אחיות תאומות

סימונה פלג
    11/07/2018

בוקר טוב נעמה.
    בדרך כלל מומלץ להבדיל בלבוש ובכלל בניראות החיצונית של אחים שנולדו ביחד. וכמו שכתבת , אכן נהגת כך. וזה לדעתי מצויין, גם אני אף פעם לא הלבשתי במכוון אותו דבר.
    כשזה בא מהילדות, זה משהו אחר: הן מודעות למיוחדות שלהן. ורוצות להבליט זאת. לא רואה בזה משהו לא נכון.
    דבר נוסף יכול להיות שזה יהיה לתקופה קצרה.
    דבר נוסף וחשוב, שאני מסבה את תשומת ליבך לכך הוא: האם הן מתנהגות כאחד.? עד כמה הן עושות את אותו דבר בדיוק?
    האם הולכות לאותן חוגים? חברים?
    אם כן, כצעד ראשון, הייתי יוזמת זמן אישי עם כל אחת, באופן קבוע ,זמן שהוא רק שלך ושל הבת.
    אם יש תחביבים מסוימים ושונים לכל אחת, הייתי מחזקת את המקום הזה, ומעצימה אותו.
    המון בהצלחה, אשמח להתעדכן,
    בברכה, סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו