הפרדה בכיתות בין תאומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרדה בכיתות בין תאומות
    ליה
    22/07/2018

התאומות שלי יתחילו בספטמבר כיתה א', אני גרה במקום קטן עם בית ספר אזורי ויש רק שתי כיתות א', הבעיה היא הפיצול של החברות מהגן, האימהות דואגות לזה שכולם יהיו יחד כך שאחת מהן תהיה בכיתה לבד ואני בדילמה, לא רוצה להזיק לאף אחת מהן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרדה בכיתות בין תאומות

הוספת תגובה

• הפרדה בכיתות

סימונה פלג
    22/07/2018

שלום ליה,
    לילדים יש כושר הסתגלות מהיר.
    אם אפשר לבקש במסגרת הרשמת הילדים לב"ס, שחלק מהילדים או חברה אחת לפחות תהיה בכיתה המגבילה, עם בתך השנייה. עשי זאת .
    אם לא, ואת רואה שבתך קצת בחשש שלא תכיר אף אחד , עודדי אותה. ותגידי לה שאת מאמינה שהיא תכיר חברה חדשה דיי מהר.
    שתפי אותה מזכרון ילדותך, שגם את חששת כשהגעת לכיתה חדשה, גן, והכרת חברות חדשות.
    ודבר נוסף וחשוב, " לא רוצה להזיק לאף אחת מהן...." כהורים חלק מהחוויות שילדינו יעברו הם לא בשליטתנו. העידוד, ההקשבה, התמיכה, השיתוף הם אבני דרך שאנחנו יכולים לתת לילדים על מנת שיוכלו לעבור את השינויים על הצד הטוב ביותר.
    המון בהצלחה.
    אשמח להתעדכן
    בברכה, סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו