איך להפריד בין הילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להפריד בין הילדים
    נטלי
    31/07/2018

יש לי שלישיה, עומדים לעלות לכיתה א'. לבית הספר שאליו הם הולכים נפתחות רק שתי כיתות א', לא יודעת איך להפריד ביניהם... ומה זה יעשה לשלישי שיישאר לבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להפריד בין הילדים

הוספת תגובה

• איך להפריד בין הילדים

סימונה פלג
    01/08/2018

בוקר טוב נטלי
    את מחזירה אותי אחורה בשנים עם אותה התלבטות,
    אתחיל מהסוף, מה זה יעשה לשלישי?
    אחד הדברים החשובים בהורות זה המסר שאנחנו מעבירים לילדינו. באופן כללי על כל נושא כמובן,
    אם נעביר את המסר ממקום של ביטחון, הרגשה טובה, אופיטמיות וכו.. זה מה שהילד יקלוט מאיתנו. אם נעביר מסר כלשהו בהרגשה של עצב, חשש, פחד, חרדה וכו. זה מה שיעבור אליו.
    את נמצאת בסיטואציה שאין לך שליטה עלייה. אך יש לך שליטה איך לקבל את העובדה. ואיך להעביר לילדים.
    אני רוצה להאיר את עינייך שישנו יתרון לילד שיהיה לבד בכיתה בזה שיכיר חברים חדשים. יתפתח לעצמאות ובלי הסתכלות או השוואה לצד אחיו. ומניסיון , אין מה לעשות, ההשוואה בלתי נמנעת.
    לקיים שיחה עם הילדים , ולשמוע מה ואיך הם מרגישים.
    אפשרות שלישית, אם את מרגישה שזה ממש לא נכון לעשות את ההפרדה כמו שהיא, לבקש שכולם יהיו בכיתה אחת. ואני מאמינה באינטואיציה של הורה.
    המון בהצלחה,
    אשמח להתעדכן,
    בברכה
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו