אין לי רגע אחד לעצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי רגע אחד לעצמי
    רעות
    10/10/2018

לפני 4 חודשים ילדתי תאומים, בן ובת. הם ממש לא מסונכרנים ולכל אחד יש צרכים משלו בזמנים משלו, כך שיוצא שלי אין רגע אחד לעצמי ואני מרגישה שאני משתגעת. כמובן שבן זוגי עוזר לי ככל שהוא יכול וגם אמא שלי וגיסתי, אבל עם כל הרצון הטוב, ובאמת שיש, אני זו שאיתם כל היום ואני מרגישה שאני משתגעת. מפרגנים לי מדי פעם זמן לישון או לפגוש חברות בלי הילדים, אבל זה לא מספיק. איך מתמודדים עם זה בלי להשתגע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי רגע אחד לעצמי

הוספת תגובה

• אין לי רגע לעצמי

סימונה פלג
    11/10/2018

רעות יקרה שלום
    אני שמחה לקרוא שאת מקבלת עזרה . ואכן לידת תינוק אחד משנה לנו את החיים כל שכן לידת תאומים שלישיה וכו.
    החודשים הראשונים הם לא קלים ומאתגרים. אני אישית רואה בכך יתרון שכל ילד כרגע מקבל את הארוחה והשינה שלו מתי שהוא צריך ולא מתי שנוח לנו כורים. זכרי שזו תקופה. בעוד כחודשייפ שלושה תוכלי יותר לסכרנן בין הארוחות שלהם ויהיה יותר קל. בינתיים נצלי כל עזרה שאת מקבלת מהמשפחה. ולתת לעצמך זמן גם אם זה זמן קצ לעצמך. וזכרי יקרה זה זמני.
    בברכה
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו