אחת מרגישה פחות מוצלחת מהשנייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחת מרגישה פחות מוצלחת מהשנייה
    רונית
    16/10/2018

יש לי שתי תאומות, בנות 23. אחת תמיד הייתה מוצלחת בלימודים, הייתה בתפקיד טוב בצבא ועכשיו התחילה לימודים במסלול נחשב באוניברסיטה, השנייה תמיד התקשתה יותר, וגם עכשיו לא קיבלה ציון גבוה מספיק כדי להתקבל למסלול שהיא רצתה. עד עכשיו לא נראה שזה מפריע לה במיוחד, יש לה את הכישורים שלה והיא מוצלחת בדברים אחרים שהם לא לימודים או הישגיים בתחומים כאלה, אך עכשיו כשאחת התחילה את הלימודים השנייה לוקחת את זה ממש קשה, התחילה להשוות את כל החיים שלהן עד עכשיו וכדומה. זה היה יכול לקרות עם כל ילד אבל ההשוואה בולטת במיוחד בגלל שהן תאומות, זה יוצר מתח ביניהן ואני לא בטוחה איך אפשר לשפר את המצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחת מרגישה פחות מוצלחת

סימונה פלג
    16/10/2018

רונית ערב טוב
    לשפר את המצב רק בתך יכולה לעזור לעצמה. ישנו גיל שאנחנו כהורים לא יכולים לעשות את העבודה של הילדים. ומה הכוונה? ברור שישנם תחומים שהיא טובה בהם והיא נהדרת בהם. על מנת להעלות את הביטחון ולהוריד את ההשוואה אני חושבת שכדאי לה להתייעץ עם מישהו מוסמך שידריך אותה בכך.
    ואגב, אני מסכימה איתך מאוד. זה יכול לקרות בין אחים בלי קשר לתאומים.
    בברכה
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו