מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחת מרגישה פחות מוצלחת מהשנייהרונית16/10/2018
יש לי שתי תאומות, בנות 23. אחת תמיד הייתה מוצלחת בלימודים, הייתה בתפקיד טוב בצבא ועכשיו התחילה לימודים במסלול נחשב באוניברסיטה, השנייה תמיד התקשתה יותר, וגם עכשיו לא קיבלה ציון גבוה מספיק כדי להתקבל למסלול שהיא רצתה. עד עכשיו לא נראה שזה מפריע לה במיוחד, יש לה את הכישורים שלה והיא מוצלחת בדברים אחרים שהם לא לימודים או הישגיים בתחומים כאלה, אך עכשיו כשאחת התחילה את הלימודים השנייה לוקחת את זה ממש קשה, התחילה להשוות את כל החיים שלהן עד עכשיו וכדומה. זה היה יכול לקרות עם כל ילד אבל ההשוואה בולטת במיוחד בגלל שהן תאומות, זה יוצר מתח ביניהן ואני לא בטוחה איך אפשר לשפר את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחת מרגישה פחות מוצלחת
סימונה פלג16/10/2018רונית ערב טוב
לשפר את המצב רק בתך יכולה לעזור לעצמה. ישנו גיל שאנחנו כהורים לא יכולים לעשות את העבודה של הילדים. ומה הכוונה? ברור שישנם תחומים שהיא טובה בהם והיא נהדרת בהם. על מנת להעלות את הביטחון ולהוריד את ההשוואה אני חושבת שכדאי לה להתייעץ עם מישהו מוסמך שידריך אותה בכך.
ואגב, אני מסכימה איתך מאוד. זה יכול לקרות בין אחים בלי קשר לתאומים.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)