מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היריון ראשון- מרובה ילדיםמיטל22/05/2019
היי סימונה,
אני באמצע ההיריון הראשון שלי.
בבדיקות האחרונות (לפני 3 ימים) נודע לנו (לבן זוגי ולי) כי מצפה לנו היריון מרובה ילדים- 5 עוברים!!!
מאז אני בסטרס.
איך אני אתפקד מול 5 ילדים?
איך אני אהיה אמא טובה אם לבטח אהיה כל ביום מותשת?
וגם- מאיפה אצליח מבחינה כלכלית לעמוד בזה?
אני ממש בלחץ ובחרדות מהעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מרובה עוברים
סימונה פלג22/05/2019מיטל יקרה שלום.
אני בטוחה שאת במחשבות בלתי פוסקות יקרה.
זה כל כך טבעי.
ברור שאת צריכה עזרה. וכדאי כבר להתעניין על מטפלות, כדי שיהיה לך מושג בכללי.
2. טבלאות האכלה ויציאה.
3. ישנם עמותות שעוזרות לדעתי . אפשר לברר
4. אתר אגורה, לבדוק מסירת חפצי תינוקות. או יש 2. שמוכרים בסכום סמלי, פרטי תינוקות. כנ"ל בגדים. מסירה של בגדי תינוקות במצב מעולה.
אין ספק שתהיי מותשת ולכן העזרה חשובה. אני בטוחה שתהיי אמא טובה. ועל כל שאלה או תהיה את תפני ותתיעצי ותשאלי.
אשמח להיות לך לעזר ולענות על כל שאלה.
בברכה
סימונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)