שינוי התנהגות לאחד משלישייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי התנהגות לאחד משלישייה
    ליאת
    06/06/2008

שלום לכן,

יש לי שאלה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני כבר אובדת עצות.
    יש לי שלישייה 2 בנות ובן(יש לי עוד שני ילדים 13 ו- 9 ), לפני כחודש וחצי רשמתי אותם לגן ומאז הבן מבניהם מאוד השתנה בזמן השינה הוא תמיד יורד מהמיטה (מיטת לול) ואני מחזירה אותו וכךמס' פעמים עד שהוא ממש מתעייף, ואם אני לא רוצה שהוא יירד מהמיטה הדבר היחדי שמחזיק אותו זה שאני יעמוד בחד ליד מיטתם ואז הוא מפסיק לרדת מהמיטה.

יש לציין שלפני הגן הוא הראשון מהשלישייה שהיה נרדם ראשון, כמו-כן יש ממש שינוי בתנהגותו .

אודה באם תתנו לי תשובה,כי אני ממש כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות,זה מאודה קשה לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא רוצים לישון

ורד בן פורת
    07/06/2008

שלום ליאת. נשמע שמדובר בבדיקת גבולות מאד מוכרת לכל ההורים, אלא שאצלך את מקשרת את זה לכניסה לגן. אפשר אולי להניח ששינוי הגבולות של בנך - המעבר לגן - משפיע על הבדיקה של "מה נשאר עומד על תילו", ואין קל יותר מאשר לבדוק זאת דרך היציאה מהגבול הברור כל כך - מיטת לול. כנראה שהוא רוצה וצריך לראות אותך לידו לאחר השינוי, ואכן הוא משאיר אותך שם....
    ממליצה לך לקבוע מסגרת זמן ברורה להמצאותך ליד מיטתו וליצור טכס קבוע של השכבה. למשל: את נמצאת שם עד ששיר מסויים נגמר בדיסק, או שיר קבוע שאת שרה. אחר כך נפרדים באופן מסויים וקבוע, ואחרי זה את יוצאת. סביר שהוא ינסה לרדת ולראות אם תחזרי שוב ושוב, וכדאי פשוט להתעלם, לא לתת תשומת לב לכך. אולי ייקח יום-יומיים של נסיונות, אבל כשהוא ייווכח שאת "רצינית" בגבול הזה הוא יירגע ומאד סביר שיחזור לסדר ברור ונוח. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו